Mind a(z) 12 találat megjelenítve

  • Rendezés:

Bak csillagjegy – Aromax astro illóolaj keverék

2879 Ft

Kiszerelés: 10 ml

Bak: az ambiciózus és gyakorlatias Bakot támogathatja céljaiban a friss erdő illatát idéző esszenciánk, amelyben a cédrus dominál.

 

Bika csillagjegy – Aromax astro illóolaj keverék

2879 Ft

Kiszerelés: 10 ml

Bika: a makacs, de hűséges Bika csillagjegy számára a szantálfa illóolajat, – mely ideális ehhez a csillagjegyhez -, szegfűszeg-, és mandarinolajjal bolondítottuk meg.

Halak csillagjegy – Aromax astro illóolaj keverék

2879 Ft

Kiszerelés: 10 ml

Halak: az érzékeny és intuitív Halakhoz passzoló bergamottolajat többek között fahéj-, és kubebaolajjal tettük érdekessé, hogy napfényt hozzon e csillagjegy otthonába.

 

Ikrek csillagjegy – Aromax astro illóolaj keverék

2879 Ft

Kiszerelés: 10 ml

Ikrek: az érdeklődő és gyors gondolkodású Ikreknek a levendula jelentheti egy fáradságos nap után a pihentető pillanatokat, amelyet mandarinolajjal tettünk izgalmassá.

 

Kos csillagjegy – Aromax astro illóolaj keverék

2879 Ft

Kiszerelés: 10 ml

Kos: az őszinte és szenvedélyes Kos számára olyan ünnepi hangulatot teremtő illóolaj keveréket állítottuk össze, amelyben az édesnarancs esszenciája segíthet átvészelni a zord téli napokat. 

Mérleg csillagjegy – Aromax astro illóolaj keverék

2879 Ft

Kiszerelés: 10 ml

Mérleg: a társaságkedvelő és egyensúlyt igénylő Mérlegeknek négy olajból álló keveréket fejlesztettünk ki, amelyek közül a fahéj belélegezve, oldhatja az erre hajlamosak emésztési panaszait. 

 

Nyilas csillagjegy – Aromax astro illóolaj keverék

2879 Ft

Kiszerelés: 10 ml

Nyilas: a kalandvágyó és optimista Nyilasok kedvenc esszenciájává válhat az erdei fenyő dominanciájával rendelkező astro illóolaj keverékünk.

 

Oroszlán csillagjegy – Aromax astro illóolaj keverék

2879 Ft

Kiszerelés: 10 ml

Oroszlán: a kreatív, vezetőnek született, családcentrikus Oroszlánoknak az egyensúlyt teremtő ilang-ilang olajat ajánljuk aromaterápiához, egy csipetnyi narancsolajjal megfűszerezve.

 

Rák csillagjegy – Aromax astro illóolaj keverék

2879 Ft

Kiszerelés: 10 ml

Rák: az intuitív, gondoskodó és érzékeny Rák csillagjegy szülötteinek olyan egzotikus illóolaj keveréket alkottunk meg, amelyben a bergamott segíthet átvészelni a szorongással járó pillanatokat.

 

Skorpió csillagjegy – Aromax astro illóolaj keverék

2879 Ft

Kiszerelés: 10 ml

Skorpió: a szenvedélyes és mély érzelmekkel megáldott Skorpiók melankolikus pillanatait egyensúlyozhatja ki a bergamottolaj, melyet további négy izgalmas esszenciával kevertünk össze.

 

Szűz csillagjegy – Aromax astro illóolaj keverék

2879 Ft

Kiszerelés: 10 ml

Szűz: a rendszerető és precíz Szűz csillagjegyűek ideális keveréke lehet a kubeba-, és borsosmenta olaj, amely belélegezve harmóniát teremthet.

 

Vízöntő csillagjegy – Aromax astro illóolaj keverék

2879 Ft

Kiszerelés: 10 ml

Vízöntő: a szabadszellemű, újító gondolkodású, mindig kreatív Vízöntők citrusos illatú keverékében finom harmóniát teremt a vanília illata.