Küldetésünk

Hunyjuk be szemünket, zárjuk ki egy pillanatra a nyüzsgő világot, és kerüljünk közelebb a gyógyító anyatermészethez!

Az Aromax Zrt. küldetése, hogy mind több embert vezessünk be az illóolajok csodálatos világába, és hogy állatkísérlet-mentes, természetes illóolajaink és többezer éves, tudományos és népgyógyászati megfigyelésen alapuló tanácsaink segítségével hozzájárulhassunk a természetes feltöltődéshez, a test és a lélek regenerációjához, kellemesebbé, hatékonyabbá tegyük a relaxációt.

Hiszünk:

A természet erejében: Hisszük, hogy vegyszerekkel terhelt világunkban minden lehetőséget meg kell ragadnunk a naturális készítmények használatára.

Az élővilág védelmében: Gyógynövényekből készült illóolajaink teljes mértékben állatkísérlet-mentesek. Kiállunk a környezetvédelmi törekvések mellett, aktívan támogatjuk az ezt célzó projekteket.

A minőségben: Illóolajainkat műszeres vizsgálatnak vetjük alá ellenőrizve az összetevők megfelelő minőségét és arányát, így vásárlóink biztosak lehetnek az Aromax illóolajok természetességében és minőségében. Bázisolajaink egytől-egyig kiváló minőségű, koncentrált hatóanyagokat tartalmaznak.

Az innovációban: Illóolajaink hatékony felhasználásához keressük az innovatív technológiai megoldásokat, termékpalettánkat folyamatosan bővítjük párologtatókkal, diffúzorokkal és más termékekkel.

Munkatársaink, vásárlóink, partnereink edukációjában: A hazai piacon a legszélesebb illóolaj-választékkal rendelkezünk. Letölthető illóolaj kisokosunkat közel 30 éves forgalmazói tapasztalatunk és többezer éves népgyógyászati megfigyelések alapján állítottuk össze, kvízünkkel pedig szeretnénk segítséget nyújtani a személyiséghez legjobban illő természetes illóolaj kiválasztásához is.