Kos csillagjegy – Aromax astro illóolaj keverék

2879 Ft

Kiszerelés: 10 ml

Kos: az őszinte és szenvedélyes Kos számára olyan ünnepi hangulatot teremtő illóolaj keveréket állítottuk össze, amelyben az édesnarancs esszenciája segíthet átvészelni a zord téli napokat. 

  • Ha megrendeled ezt a terméket, akkor 58 pontot szerezhetsz!

KTAST001

Leírás

Tudtad, hogy a horoszkópodhoz kapcsolódó illóolajok is támogathatnak abban, hogy harmóniát érj el a mindennapokban? Nézd meg, milyen izgalmas esszenciákat alkottunk meg számodra:

Kos: az őszinte és szenvedélyes Kos számára olyan ünnepi hangulatot teremtő illóolaj keveréket állítottuk össze, amelyben az édesnarancs esszenciája segíthet átvészelni a zord téli napokat.

A Kos maga a kezdet. Az elindulás és az elindítás. Az energiák korlátlan kiárasztása a világba. A Kos hava indítja a csillagászati évet, ilyenkor kezdenek rügyezni a fák, éledezik a természet, így a jegyhez társítható egy nagyon aktív, életteli, kezdeti energia. Az elindulás azonban sokszor megpróbáltatással jár, így szükség van az ambiciózus attitűdre. A rügyeknek is át kell törnie a földön, hogy virágzásnak indulhassanak és megmutathassák önmagukat. Egy újszülött is megküzd azért, hogy a világra jöhessen és elkezdhesse az életet a kinti világban.

A jegy szülötteit, illetve Kos Holddal, vagy Aszcendenssel rendelkezőket a tüzesség, lobbanékonyság jellemezheti, ahol az energia korlátok és irányítás nélkül robbanhat ki a környezetükre. Ez nem meglepő, ugyanis a Kos tűz elemű jegy, ráadásul uralkodó bolygója a Mars, ami garantálja a harcias és lobbanékony attitűdöt. Jellemükben szerepet kap a dominancia és az én határozott képviselete a nagyvilágban, a célok elérése során. Emellett azonban jelen lehet egy szintű zártság, túlzott kontrollálási vágy is, ami bizony azt eredményezheti, hogy ez a rengeteg belső tűz vagy a külvilágban rombol, vagy belülről perzsel fel. Azonban, ha tudatában vagyunk a Kos jegyben rejlő lehetőségeknek, ezt a belső hajtóerőt a magunk előnyére fordíthatjuk, az egyensúly megtartásában viszont szükségünk lehet egy kis segítségre. Ebben kulcsfontosságú az, hogy a hirtelen felerősödő érzelmeket robbanásoktól mentesen tudjuk kezelni, így ez a mérhetetlen belső hajtóerő érdemben támogathat az ambíciók megélésében és a célok hatékony elérésében.

Az Aromax Kos Illóolaj keveréke abban segít, hogy ezt a rengeteg energiát, lendületet valóban pozitívan, a saját szolgálatodba állítva használhasd, így elkerülve a hangulatingadozásokat, robbanásokat. Ez az illóolaj keverék abban támogat téged, hogy megtarthasd az egyensúlyt, harmonizálja az érzelmi kilengéseket, féken tartja a dühöt és az indulatokat. Hűti a belső tüzet, ezzel segít a stressz és az esetleges – külső vagy belső – gyulladások csökkentésében, a figyelem kontrollált megtartásában, hogy valóban hatékony lehess. Nyugtató, hangulatjavító és antidepresszáns hatása is lehet, így az aggodalom és a feszültség is enyhülhet, aminek köszönhetően ismét kezedbe veheted az irányítást.

Cikkszám:    KTAST001

VIDEÓ: Nézd meg a KOS csillagjegyhez melyik illat passzol!

Ernst Barbara asztrológus ajánlásával.

 

 

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Kos csillagjegy – Aromax astro illóolaj keverék” értékelése elsőként