Skorpió csillagjegy – Aromax astro illóolaj keverék

2879 Ft

Kiszerelés: 10 ml

Skorpió: a szenvedélyes és mély érzelmekkel megáldott Skorpiók melankolikus pillanatait egyensúlyozhatja ki a bergamottolaj, melyet további négy izgalmas esszenciával kevertünk össze.

 

  • Ha megrendeled ezt a terméket, akkor 58 pontot szerezhetsz!

KTAST008

Leírás

Tudtad, hogy a horoszkópodhoz kapcsolódó illóolajok is támogathatnak abban, hogy harmóniát érj el a mindennapokban? Nézd meg, milyen izgalmas esszenciákat alkottunk meg számodra:

Skorpió: a szenvedélyes és mély érzelmekkel megáldott Skorpiók melankolikus pillanatait egyensúlyozhatja ki a bergamottolaj, melyet további négy izgalmas esszenciával kevertünk össze.

A Skorpió állatövi jegy a víz elemhez tartozik, az őt uraló bolygó pedig a Pluto, bár a Mars is otthonosan mozog ebben a csillagjegyben. Víz elemként a Skorpiót mind a mélységek, mind az érzelmesség és szenvedélyesség is nagyon jellemzik, amik természetesen pozitív és negatív oldalról is képviseltetik magukat a Skorpió Nappal, Holddal vagy Aszcendenssel rendelkezőknél. A jegyet uraló bolygók utalnak rá, hogy ezt a csillagjegyet nagyon sokszor jellemzik harciasnak, szurkálódónak, hirtelennek, ám ezeknek a gyökere teljesen máshol keresendő, mint gondolnánk.

 

A Skorpiókra jellemző a szélsőségesség, legyen szó akár az érzelmeiről, akár a kommunikációjáról vagy a cselekedeteiről, és ezt sok esetben kihívás kiegyensúlyozni. A szurkálódások és hirtelen reakciók azonban az esetek többségében abból adódnak, hogy a Skorpió nem tudja kifejezni az érzelmeit, miközben hihetetlen mélyen vágyódik a szeretetre. Az egyik legmélyebben érző jegy lévén ez sokaknak jelent kihívást, így gyakran csaphat át a rájuk jellemző túlságosan nyers őszinteségbe az, ahogy beszélnek vagy bánnak másokkal, önmagukkal. Mivel ezt a jegyet a szélsőségek jellemzik, nagy mélységek és magasságok egymást váltakozva tarkíthatják az életét, így azonban lehetőségük van kihasználni a Skorpió egyik legnagyobb ajándékát: a gyökeres átalakulás lehetőségét.

 

A végletek megélése és működtetése azonban rengeteg energiát őröl fel azokban, akiknek Skorpió érintettsége van, a környezetükről nem is beszélve. A mélységek sokszor kaphatnak teret az érzelmek világában, amik bizony örvényként húznak le és sokszor maga a Skorpió jegyű teszi nehézzé az onnan való kijutást. Az Aromax illóolaj keveréke, amit kifejezetten a Skorpió jegyűeknek fejlesztettünk ki, épp ebben támogathat téged. Földeli és kiegyensúlyozza az érzelmeket, segíthet megtalálni az összhangot és a stabilitást. Használatával enyhíthetőek a kimerültség, a letargia és a feszültség tünetei. Az érzelmek elszabadulása esetén hasznodra válhat nyugtató és stressz csökkentő hatása, de hatékony társad lehet a mindennapokban az alvásproblémák, a kedvtelenség vagy a depresszió kezelésében egyaránt. Közérzetjavító, feszültségoldó és energizáló tulajdonságának köszönhetően ismét megjelenhet életedben az optimizmus és kreativitás, így kezedbe veheted a gyeplőt, hogy a szélsőségekből végre a magasságok nyerhessenek teret.

Cikkszám:    KTAST008

VIDEÓ: Nézd meg a SKORPIÓ csillagjegyhez melyik illat passzol!

Ernst Barbara asztrológus ajánlásával.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Skorpió csillagjegy – Aromax astro illóolaj keverék” értékelése elsőként