Bika csillagjegy – Aromax astro illóolaj keverék

2879 Ft

Kiszerelés: 10 ml

Bika: a makacs, de hűséges Bika csillagjegy számára a szantálfa illóolajat, – mely ideális ehhez a csillagjegyhez -, szegfűszeg-, és mandarinolajjal bolondítottuk meg.

  • Ha megrendeled ezt a terméket, akkor 58 pontot szerezhetsz!

KTAST002

Leírás

Tudtad, hogy a horoszkópodhoz kapcsolódó illóolajok is támogathatnak abban, hogy harmóniát érj el a mindennapokban? Nézd meg, milyen izgalmas esszenciákat alkottunk meg számodra:

 

Bika: a makacs, de hűséges Bika csillagjegy számára a szantálfa illóolajat, – mely ideális ehhez a csillagjegyhez-, szegfűszeg-, és mandarinolajjal bolondítottuk meg.

Az élővilágnak megvan a maga rendje: az évszakok váltják egymást, az időjárás ezzel együtt változik, csak úgy, ahogyan az állatok viselkedése és szokásai is ehhez alkalmazkodnak. A Bika maga a természet, így ezt az állatövi jegyet is ez a kiszámíthatóság jellemzi. A csillagjegy egyik számottevő jellegzetessége a stabilitásra való törekvés, valamint a szó nemes értelmében vett egyszerűség és lassúság. Nagyon fontos számára, hogy a matéria szintjén állandóság és béke vegye körbe. Gyakran hódol a földi sík okozta örömöknek, kedveli az anyatermészetet, a szépség jelenléte a mindennapi életének fontos részét képezi. A kiszámíthatóságra való törekvése kitartóvá és terhelhetővé teszi ugyan, ennek azonban megjelenhetnek az árnyoldalai is.

A Bika a Föld elemek közé tartozik, uralkodó bolygója pedig a Vénusz. A Bika Nappal, Holddal vagy Aszcendenssel rendelkező emberek gyakran annyira előtérbe helyezik a fizikai síkon való állandóságot, hogy ezzel háttérbe szorul az érzelmek megélése és stabilitása, vagy a szellemi sík, így megbillenhet a test-lélek-szellem egyensúlya. Ez idővel túlzottan rugalmatlanná és merevvé tehet, az ezzel járó frusztráltság pedig érzékelhetővé válik. Jól jöhet egy kis segítség abban, hogy alkalmazkodóbb lehess, hogy se az érzelmi, se a gondolati kilengések ne borítsák meg a szilárd alapokat, így támogatva a teherbírásodat minden szinten.

A Bika illóolaj keverék abban lehet segítségedre, hogy a szépséget kint és bent egyaránt megélhesd. A nehezen kezelhető hangulatingadozásokat és gondolatokat segít kordában tartani, leföldelni, ezáltal a kedélyállapotjavító hatása igen kedvezően hathat a mindennapokban. A materiális élvezetek túlvezérlése esetén segíthet a görcsoldásban, lazító hatása következtében csökkentheti a jegyre jellemző merevséget, minden téren. Feszültségoldó és hangulatjavító, így amellett, hogy csökkentheti az aggodalmat és a stresszt, emeli a jólét érzését. Energizál, magabiztosságot adhat, segíthet megélni a kreativitást és az érzelmeket, hogy áttörhesd a kötöttség adta korlátokat és megtapasztalhasd a test, a szellem és a lélek harmóniáját.

Cikkszám:    KTAST002

VIDEÓ: Nézd meg a BIKA csillagjegyhez melyik illat passzol!

Ernst Barbara asztrológus ajánlásával.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Bika csillagjegy – Aromax astro illóolaj keverék” értékelése elsőként