Nyilas csillagjegy – Aromax astro illóolaj keverék

2879 Ft

Kiszerelés: 10 ml

Nyilas: a kalandvágyó és optimista Nyilasok kedvenc esszenciájává válhat az erdei fenyő dominanciájával rendelkező astro illóolaj keverékünk.

 

  • Ha megrendeled ezt a terméket, akkor 58 pontot szerezhetsz!

KTAST009

Leírás

Tudtad, hogy a horoszkópodhoz kapcsolódó illóolajok is támogathatnak abban, hogy harmóniát érj el a mindennapokban? Nézd meg, milyen izgalmas esszenciákat alkottunk meg számodra:

Nyilas: a kalandvágyó és optimista Nyilasok kedvenc esszenciájává válhat az erdei fenyő dominanciájával rendelkező astro illóolaj keverékünk.

 

A Nyilas csillagjegy a hit és a bőség területe, tele bölcsességgel és igazsággal. Uralkodó bolygója a Nagy Jótevő, azaz a Jupiter, ami hihetetlen mennyiségű energiával rendelkezik, ami a Nyilas Nappal, Holddal és Aszcendenssel rendelkező emberekre is jellemző. Tűz jegy lévén ez a rengeteg energia azonban nem mindegy, hogy mire irányul, ugyanis, ha nem tartjuk kordában, hamar elillan a kezdeti lelkesedés.

 

A Nyilas és a Jupiter korlátlan energiát képviselnek, aminek a célirányos használata létfontosságú lehet. Mivel ide köthető az igazságosság és a bölcsesség is, így azok, akiknek a Nyilas jelentős helyet foglal el az egyéni képletében, nagyon fontosak ezek az értékek. Mivel azonban a lobbanékonyság jellemezheti, ezért ez átfordulhat az ellentétébe is, amikor gőgössé válhatunk és az energiatöbbletet egy felfújt lufivá alakíthatjuk, ami azonban könnyen kidurranhat. Ebből adódóan nagyon fontos számára, hogy az objektív dolgokat tartsa a fókuszában, különben kialakulhat egy olyan hajsza, aminek a tárgya mindig változik, így azonban ez a jegyre jellemző a korlátlan energia légből kapottá válhat. Kulcsfontosságú számára, hogy „itt és most” legyen, mert a rá jellemző hihetetlen mennyiségű energiatöbblet olyan helyekre sodorhatja, ahonnan nagyot lehet zuhanni, ha nincs megalapozva és nincs igazságtartalma. A hittel való kapcsolata is különleges a jegy szülötteinek, legyen szó akár konkrét vallásról vagy a spiritualitás bármely szegmenséről. Itt is lényeges, hogy az energiát mire használja az ember, mert, ha egy alaptalan tárgya van ennek a hitnek, akkor hosszútávon épp az ellenkezője kap majd teret, az ön- és az ősbizalom hiányával egyetemben.

 

Az Aromax Nyilas jegyének kifejlesztett illóolaj keveréke épp abban lehet segítségedre, hogy ezt a rengeteg energiát a saját szolgálatodba állíthasd. Mivel ez a korlátlan energiamennyiség irányításra szorul annak érdekében, hogy valóban magadat szolgálhasd vele, így szükséged lehet valamire, ami segít megtartani az egyensúlyt abban, hogy ne perzseljen meg a benned munkálkodó tűz. Támaszod lehet ez a keverék, hogy te add meg az irányát és a tárgyát az energiáidnak. Ha ez a sok energia elszabadul benned, akkor komoly kimerültséggel nézhetsz szembe. Ez az illóolaj keverék segíthet, hogy megnyugodj, csökkentheti az aggodalmaskodást és a feszültséget. Kiegyensúlyozó, földelő és stabilizáló összetevői pedig abban támogatnak, hogy azon tartsd a fókuszt, ami valóban fontos. Közértezjavító és harmonizáló hatásának köszönhetően segíthet abban, hogy tudj pihenni, valamint teret enged a spirituális oldaladnak és a meditációnak, így zöld lámpát adva az új, perspektívákkal teli szemléletnek.

Cikkszám:    KTAST009

Ernst Barbara asztrológus ajánlásával.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Nyilas csillagjegy – Aromax astro illóolaj keverék” értékelése elsőként