Oroszlán csillagjegy – Aromax astro illóolaj keverék

2879 Ft

Kiszerelés: 10 ml

Oroszlán: a kreatív, vezetőnek született, családcentrikus Oroszlánoknak az egyensúlyt teremtő ilang-ilang olajat ajánljuk aromaterápiához, egy csipetnyi narancsolajjal megfűszerezve.

 

  • Ha megrendeled ezt a terméket, akkor 58 pontot szerezhetsz!

KTAST005

Leírás

Oroszlán csillagjegy – Aromax astro illóolaj keverék

2024. január 1-től február 29-ig az első 100 megrendelés mellé ajándék Aromax astro illóolaj kisokossal!

Tudtad, hogy a horoszkópodhoz kapcsolódó illóolajok is támogathatnak abban, hogy harmóniát érj el a mindennapokban? Nézd meg, milyen izgalmas esszenciákat alkottunk meg számodra:

Oroszlán: a kreatív, vezetőnek született, családcentrikus Oroszlánoknak az egyensúlyt teremtő ilang-ilang olajat ajánljuk aromaterápiához, egy csipetnyi narancsolajjal megfűszerezve.

Az Oroszlán jegy maga az uralkodó, a vezető, archetipikus értelemben az édesapa és a férj köthető hozzá. A csillagjegy a Tűz elemhez tartozik, és a Nap az uralkodó bolygója, amit nem kell túlzottan részletezni, miért olyan fontos az életben: fényt és meleget ad, az Élet egyik legfontosabb eleme, állásához már nagyon régóta alkalmazkodik az ember a napirendjét illetően. Szimbóluma egy kör, aminek a közepén egy pont helyezkedik el és ez nagyon szépen megmutatja számunka a jegy esszenciáját. Az Oroszlán egy önmagában stabil, domináns ember, aki irányt mutat a többieknek, védelmez, uralja a saját életét és vezet, ugyanakkor nehezen nyit és sokszor zárt energetikával bír. Ez a pont a kör közepén rosszabb esetben átcsaphat egoizmusba vagy túlvezérelt dominanciába, amikor már csak a győzelem és a saját akarat lesz fontos, ezt pedig indulatos viselkedés is kísérheti.

 

Tűz elem lévén az Oroszlán nagyon aktív jegy, ahol valóban komoly szerepet tölt be a mindennapokban az irányítás és a vezetés, legyen szó akár a saját életünkről, akár a körülöttünk lévő emberekről. Az Életet, az eseményeket azonban nagyon sok esetben nem lehet irányítani, akármennyire is szeretnénk és ez komoly kihívást jelenthet az Oroszlán érintettségűeknek. Ez a zárt, tüzes és domináns beállítottság azonban, ha nem a megfelelő módon és platformon vezetjük le, éljük meg, akkor belülről kezd el felégetni, így megjelenhet a düh és a szorongás.

 

Oroszlán Nap, Hold vagy Aszcendens esetén bizony fontos féken tartani azt a rengeteg erőt, ami belül munkálkodik. Az Aromax Oroszlán jegyének kifejlesztett illóolaj keveréke segíthet abban, hogy az ingerlékenységet és a robbanásra kész indulatokat is irányítani tudd és megnyugtathat, amikor szükséged lenne rá. Hangulatjavító és feszültségoldó hatásának köszönhetően támogathat téged akkor, amikor az optimizmusodat és a pozitív érzelmeidet lenne indokolt és célszerű előtérbe helyezned. Amikor ideges és feszült vagy, akkor segíthet a stressz oldásában és energizálhat, így a nyugtató és pihentető alvásról sem kell lemondanod.

 

Ernst Barbara asztrológus ajánlásával.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Oroszlán csillagjegy – Aromax astro illóolaj keverék” értékelése elsőként