Halak csillagjegy – Aromax astro illóolaj keverék

2879 Ft

Kiszerelés: 10 ml

Halak: az érzékeny és intuitív Halakhoz passzoló bergamottolajat többek között fahéj-, és kubebaolajjal tettük érdekessé, hogy napfényt hozzon e csillagjegy otthonába.

 

  • Ha megrendeled ezt a terméket, akkor 58 pontot szerezhetsz!

KTAST012

Leírás

Tudtad, hogy a horoszkópodhoz kapcsolódó illóolajok is támogathatnak abban, hogy harmóniát érj el a mindennapokban? Nézd meg, milyen izgalmas esszenciákat alkottunk meg számodra:

Halak: az érzékeny és intuitív Halakhoz passzoló bergamottolajat többek között fahéj-, és kubebaolajjal tettük érdekessé, hogy napfényt hozzon e csillagjegy otthonába.

A Halak csillagjegy a Víz elemű jegyek csoportját erősíti, uralkodó bolygója a Nagy Gyógyítóként is ismert Neptunusz. Ez az energia valóban egy lelki wellnessel is felérhet, azonban, ha a Halak jegyű Nappal, Holddal vagy Aszcendenssel rendelkező ember nem előnyösen használja ki a jegy adta potenciált, akkor a mélységeket tapasztalhatja meg. Az egyik legérzelmesebb csillagjegy a Halaké, ahol a mély lelki kapcsolódás, a feltétel nélküliség, az egységélmény és az intuíció kiemelkedő fontosságú. Mivel mindenkivel szeretné a békét és az egységet megélni, ezért simulékony természetéről híres, ennek azonban több hátulütője is lehet.

 

Az igazán mély érzelmek és fészekélmény keresése sokszor eredményezhet csalódást az emberi kapcsolataiban, így fogékonyak lehetnek a melankóliára, depresszióra. Az empátiájának és gondoskodó természetének köszönhetően gyakran segít úgy másokon, hogy ez számára valójában kellemetlenségekkel jár, de hajlamos ezt figyelmen kívül hagyni, így kihasználhatják kedvességét. Az erre fogékony Halak érintettségűeknél ezért felerősödhetnek az áldozati, önlemondó minták, amikor önként sorolja hátra magát és az igényeit csupán azért, hogy a másiknak segíthessen. Az ezzel járó fájdalom azonban, egyik legmélyebb érzésvilággal rendelkező jegy lévén felerősítheti az igényt arra, hogy álmodozásba meneküljön, esetleg más módszert választva tompítsa le a valóságot.

 

Az Aromax úgy állította össze a Halak csillagjegy illóolaj keverékét, hogy az érzelmek világába nyugalmat hozzon. Hangulatjavító, stresszoldó és antidepresszáns hatásának köszönhetően ismét teret kaphat az optimizmus a mindennapokban. Segítségül hívhatod meditáláshoz is, így az intuíciód ismét szárnyalhat. Ha utolérne a szorongás és teret kapna benned a szomorúság, akkor kedélyállapot javító és nyugtató összetevői révén hatékonyan segíthet az alvásproblémákban is és ismét pihentető éjszakáid lehetnek.   

Cikkszám:    KTAST012

VIDEÓ: Nézd meg a HALAK csillagjegyhez melyik illat passzol!

Ernst Barbara asztrológus ajánlásával.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Halak csillagjegy – Aromax astro illóolaj keverék” értékelése elsőként