Vízöntő csillagjegy – Aromax astro illóolaj keverék

2879 Ft

Kiszerelés: 10 ml

Vízöntő: a szabadszellemű, újító gondolkodású, mindig kreatív Vízöntők citrusos illatú keverékében finom harmóniát teremt a vanília illata.

 

  • Ha megrendeled ezt a terméket, akkor 58 pontot szerezhetsz!

KTAST011

Leírás

Tudtad, hogy a horoszkópodhoz kapcsolódó illóolajok is támogathatnak abban, hogy harmóniát érj el a mindennapokban? Nézd meg, milyen izgalmas esszenciákat alkottunk meg számodra:

Vízöntő: a szabadszellemű, újító gondolkodású, mindig kreatív Vízöntők citrusos illatú keverékében finom harmóniát teremt a vanília illata.

A Vízöntő a levegő jegyek csoportjába tartozik, uralkodó bolygója pedig maga a forradalmár, az Uránusz. A forradalom fogalma nagyon szépen megjeleníti, milyen ember a Vízöntő: egyedi és újító, nehezen bekategorizálható, sokszor különcködik. A szabadság fontos eleme az életének, ezért nem áll be a sorba, a saját ideáit és eszméit követi, ezért nagyfokú kreativitás is jellemzi.

 

A Vízöntő Nappal, Holddal és Aszcendenssel rendelkező emberek gyakran vezérlik az energiájuk túlnyomó részét a fejükbe, ezzel is óvva magukat a saját érzelmeik megélésétől. Gondolkozik, elméleteket gyárt, újításokat vezet be, ám ezt nagyon sokszor nem jeleníti meg a kézzel fogható világban, így idővel ez frusztráltsághoz és szorongáshoz vezethet azon túl, hogy nagyon fárasztó is a folyamatos agyalás. A rengeteg idea izolálhatja őt a saját világában, így nehezebbé válhat a társadalomba való beilleszkedés, a szociális élet és az érzelmi sík működtetése is. Gyakran érezhetik azt, hogy nem tartoznak oda, ahol épp vannak, ami ezt az elkülönültséget csak felerősíti, ezért sokszor nem állnak bele a matériába, nem vesznek részt a saját, vagy a családjuk életében, energiáikat nem földelik le.

 

Az Aromax Vízöntő jegyének kifejlesztett illóolaj keveréke abban lehet segítségedre, hogy a sok gondolat ne álljon sem a pihenés, sem a jó hangulatod útjába, valamint támogathat abban is, hogy megtaláld az érzelmi egyensúlyt. Használata csökkentheti a depresszió és szorongás tüneteit, nyugtató és hangulatemelő hatásának köszönhetően pedig segítheti az általános jó közérzet megtartásában. Visszavezet az érzelmi problémák gyökeréhez, így társad lehet az érzelmi stabilitás elérésében, a pozitív hangulat elérésében, valamint az önbizalom, életöröm, béke és érzékiség megélésében. Segít a fejedben kavargó gondolatok leföldelésében és elcsendesítésében, ezáltal összeszedettebb, kiegyensúlyozottabb és stabilabb lehetsz. Mivel csökkenti a frusztrációt, így segít az álmatlanság leküzdésében és a mély, pihentető alvásban is, hogy a kreativitásod valóban szárnyalhasson.

 

Cikkszám:    KTAST011

VIDEÓ: Nézd meg a VÍZÖNTŐ csillagjegyhez melyik illat passzol!

Ernst Barbara asztrológus ajánlásával.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Vízöntő csillagjegy – Aromax astro illóolaj keverék” értékelése elsőként