Bak csillagjegy – Aromax astro illóolaj keverék

2879 Ft

Kiszerelés: 10 ml

Bak: az ambiciózus és gyakorlatias Bakot támogathatja céljaiban a friss erdő illatát idéző esszenciánk, amelyben a cédrus dominál.

 

  • Ha megrendeled ezt a terméket, akkor 58 pontot szerezhetsz!

KTAST010

Leírás

Bak csillagjegy – Aromax astro illóolaj keverék

2024. január 1-től február 29-ig  az első 100 megrendelés mellé ajándék Aromax astro illóolaj kisokossal!

Tudtad, hogy a horoszkópodhoz kapcsolódó illóolajok is támogathatnak abban, hogy harmóniát érj el a mindennapokban? Nézd meg, milyen izgalmas esszenciákat alkottunk meg számodra:

Bak: az ambiciózus és gyakorlatias Bakot támogathatja céljaiban a friss erdő illatát idéző esszenciánk, amelyben a cédrus dominál.

A Bak csillagjegy a föld elemek közé tartozik, uralkodó bolygója a Nagy Tanító és Lezáró Szaturnusz. A Bak jegy az egyik legracionálisabb és legzárkózottabb a csillagjegyek között, aminek természetesen sok előnye és hátránya is lehet. Mivel a Bak Nappal, Holddal és Aszcendenssel rendelkező emberek szeretnek tanulni, így mind a folyamatos útkeresés, mind a komoly és megfontolt hozzáállás is jellemzi őket. Ez sok esetben teheti őt túlzottan merevvé, ha valamilyen újítást kell eszközölni, de a többi emberrel való kapcsolatteremtésben is megjelenhet ennek a hátulütője, mivel sokszor távolságtartó. A szorgalma és kitartása kiemelkedő, nagyon stabil jegy, aki tartja a határait. A stabilitása és merevsége azonban sokszor az egyik legjobb és egyben legrosszabb tulajdonsága is.

A Bak hangsúlyú embereknek nagyon fontos a logika és a racionális megközelítés. Ez nagyon sok esetben eredményezhet túlvezérelt gondolkodást, amikor az ember mindent a racionális oldalról szeretne értelmezni. Ebben plusz nehezítő tényező lehet a merevség is, mert ilyenkor nehéz elengedni a már megtanult tapasztalatokat. Ebből is adódik, hogy míg a Bak igen spirituális alapokkal rendelkezik, gyakran a matéria kapja mégis a fókuszt, az érzelmeinek pedig nehezen ad szabad utat, nehezére esik ilyen szinten megnyílni és beengedni a többi embert a világába.

A Bak csillagjegynek kifejlesztett illóolaj keverék ezekben mind támaszod lehet a mindennapok során. Az Aromax úgy állította össze ezt a keveréket, hogy segítsen a gondolatok irányításában és földelésében, így csökkentve a sok gondolkozás okozta frusztrációt, stresszt és szorongást. Feszültségoldó hatása révén támogat a pihentető és nyugodt alvásban, miközben segít a jó közérzet megteremtésében. Mivel szükséged lehet az érzelmek felszabadítására és a gondolatok visszavezérlésére, így az olaj használatával ezek harmonikusabban működhetnek benned és összeszedettebb lehetsz. Segít elmélyülni az érzelmekben, ezzel megteremtve a lehetőségét az esetleges fájdalmakkal, frusztrációval való szembenézésnek, és mivel abban is támogat, hogy az érzelmi problémák gyökeréig visszamehess, így könnyebben meglelheted az érzelmi egyensúlyt.

 

Ernst Barbara asztrológus ajánlásával.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Bak csillagjegy – Aromax astro illóolaj keverék” értékelése elsőként