Esszencia klub

Az Aromax Esszencia klub – ez csak természetes! hűségprogramot azért hoztuk létre, hogy kifejezzük örömünket és hálánkat azért, amiért rendszeresen az Aromaxot választod, és elkötelezett vásárlónkként szuper meglepetéseket és egyedi kedvezményeket biztosíthassunk számodra!

Mit kell tenned ahhoz, hogy Te is részese legyél az Aromax hűségprogramjának?

Regisztrálj ingyenesen a www.aromax.hu webáruházban, hozz létre saját fiókot, ahol automatikusan jóváírunk számodra 500 pontot, melyet akár már a következő vásárlásod alkalmával is felhasználhatsz bármely termékünkre! Vásárolj tetszőlegesen webáruházunkban, és minden elköltött 50 Ft után 1 pontot írunk jóvá fiókodban, mely 1 Ft-nak megfelelő kedvezményként váltható be jövőbeli vásárlásaid során. Hűségpontot minimum 3.500 Ft-os vásárlás esetén lehet beváltani, a pontok a szállítási költségre nem vonatkoznak. A hűségpontokat a megszerzésüktől számított 1 évben belül lehet felhasználni. A hűségpontok a szállítási költségért nem járnak, és arra nem felhasználhatóak.

Van már regisztrált fiókod?

Szuper hír, akkor Te automatikusan részt vehetsz Aromax Esszencia klub hűségprogramunkban! Neked nincs más dolgod, mint bejelentkezés után kiválasztani kedvenc termékeidet, és vásárlásod véglegesítésével automatikusan jóváírjuk a pontokat. Ne aggódj, az új regisztrációkhoz kötött ajándék 500 pont Neked is jár, ezt már jóvá is írtuk felhasználói fiókodban!

Közeleg a születésnapod?

Kiváló alkalom a közös ünneplésre!
Akár új regisztráló vagy, akár van már saját fiókod, töltsd ki a születésnapoddal kapcsolatos adatokat, és a jeles napon megajándékozunk 500 hűségponttal, melyet akár már következő vásárlásod alkalmával is felhasználhatsz, minimum 3.500 Ft-os vásárlás esetén.

Belépés
Elfelejtett jelszó?

RegisztrációA személyes adatokat a weboldalon történő vásárlási élmény fenntartásához, a fiókhoz való hozzáférés kezeléséhez és más célokra használjuk, melyeket a Adatkezelési tájékoztató tartalmaz.

 • Nyitvatartás
  • Hétfő : -
  • Kedd : -
  • Szerda : -
  • Csütörtök (ma) : -
  • Péntek : -
  • Szombat : -
  • Vasárnap : -
  Ezen a csomagponton nem érhető el az utánvétes fizetés!
  Átvétel itt
 • Sajnos a keresett kifejezésre nincs találat. Próbálj meg egy másik helyre keresni, vagy a térképen válassz ki egy hozzád közeli átvételi pontot