Pályázatok

Az Aromax Zrt. Külpiaci megjelenésének támogatása

Az Aromax Zrt. a VEKOP-1.3.1-16-2016-00031 azonosító számú pályázaton 8 942 260 Ft támogatást nyert. Cégünk fő profilja a natúrkozmetikumok mellett, az illó-, és zsíros-, masszázsolajok és szauna termékek. Az elmúlt évben a spa termékek iránti kereslet robbanásszerűen megugrott.

A támogatásnak köszönhetően, az Aromax két olyan kiállításon jelent meg, ahol a célcsoportunkkal találkozhattunk:  a spa termékek népszerűsítését célzó kiállításon, a FIBO-n, ami a világ legnagyobb fitnesz-, wellness- és egészségügyi kiállítása, valamint egy németországi natúrkozmetikai kiállításon, a BEAUTY-n, ami a szektor vezető találkozója kozmetikumok, köröm, láb, wellness és spa témában.

A külpiaci megjelenésen három munkatársunk dolgozott és sokrétű marketing megjelenéssel  készültünk. A kiállításokon való részvétel hasznosnak bizonyult, a megjelenést követően heteken belül érzékelhető volt az érdeklődés. A projekt sikeresen megvalósult és a terjeszkedési céljainkat a németországi sikeres megjelenés és a nagy érdeklődés alátámasztotta.