Illóolaj kisokos

Szeretnél megbízható, hivatalos forrásból tájékozódni arról, hogy melyik illóolajunkat pontosan hogyan és mire használhatod? Szívesen alkalmazol házi közérzetjavító recepteket és praktikákat?

Az AROMAX illóolaj kisokosban minden olyan fontos információt megtalálsz, amit az aromaterápiáról tudni érdemes!

Hogy hogyan szerezheted meg az AROMAX illóolaj kisokost? Add meg hozzá a lenti felületen az e-mail címedet, és iratkozz fel hírlevelünkre! Miután regisztráltál a kisokosért, küldünk neked egy linket, ahonnan azonnal letöltheted a gépedre pdf formátumban, így bármikor kéznél lesz a telefonodon vagy számítógépeden.

Sőt, ha postán is szeretnéd megkapni, arra is van lehetőség – ebben az esetben kérjük, hogy töltsd ki a feliratkozáskor a postázási adatokat! Amennyiben postázást is kérsz a fenti oldalon, a nyomtatott kisokosodat a regisztráció után a következő hónap 10. napjáig kapod majd kézhez. A kisokost ajándékba adjuk, és díjmentesen postázzuk.

Kérjük, hogy ezt a részt csak akkor töltsd ki, ha postán, kinyomtatott formában is szeretnéd megkapni az AROMAX illóolaj kisokost! A helytelenül megadott adatokért nem tudunk felelősséget vállalni, így kérjük, hogy figyelmesen, elírás nélkül töltsd ki a mezőket.


Lapozz bele!