Mérleg csillagjegy – Aromax astro illóolaj keverék

2879 Ft

Kiszerelés: 10 ml

Mérleg: a társaságkedvelő és egyensúlyt igénylő Mérlegeknek négy olajból álló keveréket fejlesztettünk ki, amelyek közül a fahéj belélegezve, oldhatja az erre hajlamosak emésztési panaszait. 

 

  • Ha megrendeled ezt a terméket, akkor 58 pontot szerezhetsz!

KTAST007

Leírás

Tudtad, hogy a horoszkópodhoz kapcsolódó illóolajok is támogathatnak abban, hogy harmóniát érj el a mindennapokban? Nézd meg, milyen izgalmas esszenciákat alkottunk meg számodra:

Mérleg: a társaságkedvelő és egyensúlyt igénylő Mérlegeknek négy olajból álló keveréket fejlesztettünk ki, amelyek közül a fahéj belélegezve, oldhatja az erre hajlamosak emésztési panaszait.

A Mérleg a levegő elemhez tartozó csillagjegyek táborát erősíti, uralkodó bolygója pedig maga a Vénusz. Archetipikusan a fiatal lány, fiatal nő köthető hozzá, nem véletlenül: a Mérleg jegy szimbolizálja a szépséget, a luxust és a kényelmet, a könnyedséget és a harmóniát, a lágyságot, a kreativitást. A szépség és a harmónia fontos eleme a mindennapjainak, ezért a kifinomult összhang mindig megjelenik az öltözködésében, az otthonában. Kellemes kisugárzásuk és lágyságuk okán sokaknak szimpatikus, könnyen teremt kapcsolatot és találja meg a hangot az emberekkel.

 

A Mérleg Nappal, Holddal vagy Aszcendenssel rendelkezőknél az egyensúly mindig nagyon számottevő, ezért tartózkodnak a konfliktusoktól, legyen szó akár a sajátjukról, akár máséról. A harmóniára való törekvésük és a konfrontációk elkerülése miatt hajlama lehet felvenni a rózsaszín szemüvegét és a szőnyeg alá söpörni a számára kellemetlen dolgokat, így megjelenhet benne egy felületesség is. Mivel mindig a békére törekszik, és próbálja azt a bizonyos mérleget középen tartani, ezért a konfliktusok elkerülése miatt megjelenhet benne a megfelelni akarás vágya is, ami miatt viszont a saját harmóniáját teszi kockára. Ennek következtében működhet úgy, mint egy kaméleon, aki mindig olyan színben tűnteti fel magát, amit a környezete megkíván, így megtarthatja a látszólagos békét maga körül.

 

Épp ezek miatt okozhat kihívást az érzelmek kezelésében a Mérleg jegy hangsúlya az egyén életében. Amikor valaki megfelelésből cselekszik, sokszor nyomhatja el a saját megéléseit és kezelheti felületesen a saját igényeit. Ez idővel frusztráltsághoz is vezethet, akár emésztésbeli problémákat is okozhat; mert ugye „lenyelik” azokat a dolgokat, amik számukra fontosak lennének, azok a mélyben stresszt okoznak, miközben a felszínen béke honol. Az Aromax Mérleg jegyének kifejlesztett illóolaj keveréke támogathat téged abban, hogy egyensúlyba hozd a hangulatodat. Kedélyállapot javító, nyugtató és stresszoldó hatása révén támaszod lehet akkor is, amikor a félelem eluralkodna rajtad egy olyan helyzetben, amikor a másiknak szeretnél kedvezni saját magad helyett. Biztosítja a jó közérzetet, segít csökkenteni a felgyülemlő aggodalmat, miközben egyszerre élénkíti és nyugtatja is az idegrendszert. Segítségével ismét előtérbe helyezheted a kreativitásodat, a vidámságot, az optimizmust és búcsút inthetsz az önbizalomhiánynak.

Cikkszám:    KTAST007

VIDEÓ: Nézd meg a MÉRLEG csillagjegyhez melyik illat passzol!

Ernst Barbara asztrológus ajánlásával.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Mérleg csillagjegy – Aromax astro illóolaj keverék” értékelése elsőként