Rák csillagjegy – Aromax astro illóolaj keverék

2879 Ft

Kiszerelés: 10 ml

Rák: az intuitív, gondoskodó és érzékeny Rák csillagjegy szülötteinek olyan egzotikus illóolaj keveréket alkottunk meg, amelyben a bergamott segíthet átvészelni a szorongással járó pillanatokat.

 

  • Ha megrendeled ezt a terméket, akkor 58 pontot szerezhetsz!

KTAST004

Leírás

Tudtad, hogy a horoszkópodhoz kapcsolódó illóolajok is támogathatnak abban, hogy harmóniát érj el a mindennapokban? Nézd meg, milyen izgalmas esszenciákat alkottunk meg számodra:

Rák: az intuitív, gondoskodó és érzékeny Rák csillagjegy szülötteinek olyan egzotikus illóolaj keveréket alkottunk meg, amelyben a bergamott segíthet átvészelni a szorongással járó pillanatokat.

 

A Rák csillagjegyhez köthetőek az érzelmek, az igazán mély és intim kapcsolatok, a családunk és otthonunk területe. Ebből adódik, hogy a Rák Nappal, Holddal vagy Aszcendenssel rendelkező emberek igazán mély érzésekkel rendelkeznek, érzékenyek, és nagyon fontos szerepet töltenek be az életében azok a kapcsolatok, ahol gondoskodhatnak a másikról. A Rák állatövi jegyhez az édesanyát megjelenítő archetípus köthető, a jegyet uraló bolygó pedig a Hold, ami folyamatos változásban van. Maga a nő, az édesanya is ilyen: ingatag, folyamatosan változik, átalakul. Mivel a jegy a víz elemhez tartozik, így fontos számára a folyamatos áramlás és a folytonosság, ám ez magával hozhatja a hangulatának és érzelmi világának ingadozását is, az ezzel együtt járó magasságokkal és mélységekkel együtt.

 

A folyamatos igénye a gondoskodásra, a hova tartozás érzésére, a biztonságra azonban olyan helyzetekbe és kapcsolatokba sodorhatja a Rák csillagjegyű embereket, amik számára mérgezőek lehetnek, így megjelenhet benne a szorongás. A jegy szülöttei általában nagyon kifinomult intuícióval rendelkeznek, ami szintén a szélsőségek irányába terelheti az érzelmi világukat, ugyanis ezek a megérzések sokszor nem tényszerűségeken alapulnak és ellentmondásba kerülhetnek a Rák biztonságra és kiszámíthatóságra való törekvésével.

 

Az Aromax Rák illóolaj keveréke abban lehet segítségedre, hogy lecsitítsd az érzelmeidben megjelenő szélsőségességeket. Támogathatja az érzelmi egyensúlyt, nyugtató és lazító hatása lévén könnyebben lehetsz úrrá a félelmeiden, a kellemetlen érzelmeken és a szorongáson. Antidepresszáns hatással bírhat, megnyugtathatja az idegrendszert, segíthet a stressz oldásában és a pihentető alvásban is. A mély érzelmek sokszor a saját poklunkba húznak be, ahol teret kaphat az önbizalom-, és az önszeretet hiánya is. Ez az illóolaj keverék segíthet ismét megtalálni a vidámságot, valamint támogathat abban is, hogy újra rálelj az önbizalmadra és az elfogadásra, legyen szó akár önmagadról, akár a környezetedben lévő emberekről, helyzetekről. Hangulatjavító összetétele miatt lehetőséget teremthet arra, hogy az érzelmekbe egyensúlyt hozzon.

Cikkszám:    KTAST004

VIDEÓ: Nézd meg a RÁK csillagjegyhez melyik illat passzol!

Ernst Barbara asztrológus ajánlásával.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Rák csillagjegy – Aromax astro illóolaj keverék” értékelése elsőként