Szűz csillagjegy – Aromax astro illóolaj keverék

2879 Ft

Kiszerelés: 10 ml

Szűz: a rendszerető és precíz Szűz csillagjegyűek ideális keveréke lehet a kubeba-, és borsosmenta olaj, amely belélegezve harmóniát teremthet.

 

  • Ha megrendeled ezt a terméket, akkor 58 pontot szerezhetsz!

KTAST006

Leírás

Tudtad, hogy a horoszkópodhoz kapcsolódó illóolajok is támogathatnak abban, hogy harmóniát érj el a mindennapokban? Nézd meg, milyen izgalmas esszenciákat alkottunk meg számodra:

Szűz: a rendszerető és precíz Szűz csillagjegyűek ideális keveréke lehet a kubeba-, és borsosmenta olaj, amely belélegezve harmóniát teremthet.

A Szűz állatövi jegy a Föld elemek közé sorolható és a kemény munka, kitartás, valamint kiváló szervezői képesség jellemzi. Mivel a jegyet a Merkúr bolygó uralja, így a gondolati és kommunikációs sík kiváló működtetése, illetve szorgalmas hozzáállása is ennek tudható be, mivel nem rest cselekedni sem munkában, sem a szeretteiért. Rendszerető és nagyon fontos számára az anyagi világ, gyakran egy hivatalnokhoz hasonlatos. Sokszor, a szó nemes értelmében vett puritánság jellemzi, gyakran hordanak a Szűz Nappal, Holddal vagy Aszcendenssel rendelkező emberek föld színeket, szürkét. Mivel szeretik a kiszámítható dolgokat, fontos számunkra minden apró részlet, így mindennek utána járnak, ami viszont körülményessé, picit lassúvá teheti őket. Jellemzi őket a „ne vegyenek észre ott, ahol vagyok, de nagyon hiányozzak onnan, ahonnan eljöttem” attitűd, így gyakran nem mutatják meg lelkük színeit, ugyanis komoly kockázatot látnak benne.

 

Azzal, hogy a Szűz jegyet a szürkeség és kiszámíthatóság jellemzi, gyakran háttérbe szorítja saját magát annak érdekében, hogy elkerülje a feltűnést. Ez azonban egyenes út oda, ahol a Szűz jegy érintettség okán az ember nem vállalja magát, inkább a beilleszkedés és a láthatatlanság kerül előtérbe. A háttérben megfigyel, tanulmányoz, tervez-szervez, de egy dolgot nem vesz figyelembe: saját magát. Ez megnyilvánulhat úgy is, hogy folyamatosan segít valakinek, de úgy is nyakon csíphető, ha valakivel vagy valamivel szemben mindig ő lesz a második. Mivel nem mutatja meg a benne szunnyadó színeket, így az örök második motívummal együtt kihasználhatóvá válhat a többi ember számára.

 

Az Aromax ezeket szem előtt tartva állította össze a Szűz jegy illóolaj keverékét. A gondolati és racionális oldal túlpörgése okán számos olyan összetevő került a keverékbe, amik segítenek a feszültség és a stressz kezelésében. Nyugtató, közérzet és hangulatjavító hatásának köszönhetően önmagad lehetsz, anélkül, hogy le kellene mondanod a színeidről. Segítheti a nyugodt alvást, hogy a sok munka és gondolat által keltett feszültséget kipihenhesd. Frissítő és lazító összetevői azon túl, hogy az egészséges emésztést támogathatják, abban is támaszod lehetnek, hogy lazábban vedd a dolgokat, viszont segítenek a fókusz megtartásában is. Használatával teret kaphat az optimizmusod, az érzelmek és a szépség megélése, így végre hátad mögött hagyhatod a szürkeséget és megmutathatod magad a világnak.

Cikkszám:    KTAST006

VIDEÓ: Nézd meg a SZŰZ csillagjegyhez melyik illat passzol!

Ernst Barbara asztrológus ajánlásával.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Szűz csillagjegy – Aromax astro illóolaj keverék” értékelése elsőként