Aromax 2 db-os autóékszer egzotikus illóolajjal

6590 Ft

Kiszerelés: 2 db gépkocsi szellőzőrácsára csíptethető klipsz 6 db különböző színű filckoronggal, amelyre tetszőleges Aromax illóolaj csepegtethető, és 1 db Aromax Otthonod illata, Egzotikus illóolaj keverék.

Az Aromax autóillatosító ékszer finom illatot árasztva teszi kellemesebbé az utazást. Kialakításának és méretének köszönhetően pedig elegáns kiegészítője lesz bármely gépjárműnek.

Az Egzotikus illóolajkeverék a trópusok és az óceáni szigetek dús növénytakarójának illatát varázsolja nemcsak a lakásba, hanem a gépjárműbe is. Természetes összetevők: bergamott, clementine, grapefruit, ho-shiu illóolajok.

Tipp: ajándéknak is kiváló!

  • Ha megrendeled ezt a terméket, akkor 132 pontot szerezhetsz!

Leírás

Felhasználás: Helyezze be a filckorongot az autóillatosító ékszerbe, csepegtessen rá a kiválasztott illóolajból, majd helyezze a készüléket a gépjármű szellőzőrácsára. Ha illatot kíván váltani, távolítsa el a használt filckorongot, és helyezzen be egy újat, majd csepegtessen rá ismét a kívánt illóolajból! A filckorong illatosítását követően a klíma, vagy a fűtés bekapcsolásakor finom illat áramlik a gépjárműbe a klipszből.

Válasszon több mint 60 féle illóolajat tartalmazó palettánkból!

Az illóolajat ne tárolja magas hőmérsékleten, vagy a tűző napon!

 

Cikkszám: KTAJ032

Aromax 2 db-os autóékszer egzotikus illóolajjal termékről 2 értékelés

  1. szimonetta.herold

    Az egyiket az autóban, a másikat a gardróbban a szekrényben tartom. Nagyon finom illata van az Egzotikus olajnak, felváltva használom a Mediterrán erdő illóolajjal. Nincs émelytő erős illata, mint a legtöbb autós illatosítónak. Finom frissítő, és könnyen szabályozható (szeppentések sűrűségével) az erőssége.

  2. illatos_girl

    Egyetértek az előttem lévővel, nagyon kellemes illata van, nem túl sok, nem túl kevés, és még jól is mutat az autóban. Én az előszobában is tartok egyet, mindig finom illatra lépek be a házba!

Mondd el a véleményed