Aromax Mini száraz diffúzor

7590 Ft

Elemmel, USB-csatlakozóról is működtethető, energiatakarékos és csendes.

 

  • Ha megrendeled ezt a terméket, akkor 152 pontot szerezhetsz!

Leírás

Az Aromax Mini száraz diffúzorról bővebben

A Mini aroma száraz diffúzor, egy olyan modern megjelenésű, működés közben több színben
játszó aromaterápiás készülék, amely letisztult vonalaival tökéletes társa lesz a mindennapokban.

Ajánljuk autó-, valamint hasonlóan kis, zárt terek illatosítására. Nagy terekhez kérjük válaszd Aromax ART diffúzorunkat.

Hogyan használd a készüléket?

A készülék víz hozzáadása nélkül működik. Cseppents a filckorongra pár cseppet a választott illóolajból, és élvezd az aromaterápia jótékony hatását. USB segítségével útközben az autóban, munka közben laptopra csatlakoztatva; elemről működtetve pedig otthonodban bárhol, de akár sátorozás során rovarriasztásra is hasznos készülék – a megfelelő illóolajjal együtt használva.

Egy-egy filckorongot a kívánt hatás érdekében, csak ugyanazzal az illóolajjal, vagy illóolaj keverékkel használd. A használt filckorongot azonos illóolajjal újra használhatsz. Egy filckorong akár 5 alkalommal is használható.

Kizárólag 100% természetes, oldószermentes, bevizsgált illóolajat használj! Az oldószeres aroma (például: alkohol) a készüléket és annak felületét károsíthatja és ebben az esetben a garancia érvénytelenné válik. Használat előtt alaposan olvasd el a dobozban találhatóhasználati útmutatót!

 

A doboz tartalma

• mini diffúzor
• USB kábel
• 5 db filckorong
• használati útmutató
A csomag nem tartalmaz
elemeket.

Műszaki adatok

Méret: 97,5 x 51 mm
Súly: kb. 186 g
Anyag: polipropilén
Akkumlátor feszültsége:
DC5V(3*1,5V AAA)

 

Cikkszám: KTAJ008

Aromax Mini száraz diffúzor termékről 2 értékelés

  1. Jukka

    Elektromos eszközök közelében vagy azokról működtetve biztonságosan használható. Nincs nedvesség, csak a filckorongra cseppentett illat. Mivel több olajat is használok, a korongok hátuljára írtam az adott olaj nevét, így mindig tudom, melyiket használjam.
    A készülék alapzaja segít a tinnitus maszkolásában, ami (számomra) járulékos előnye ennek a tenyérnyi diffúzornak. Akciós áron jutottam hozzá, így maximálisan meg vagyok elégedve vele.

  2. andika_nagy

    Az irodában használom, mert csendes és visszafogott a működése. A kollégák nagyon szeretnek bejönni hozzám, mert mindig olyan jó illat van bent. Az egyetlen észrevételem, hogy lehetne belőle fekete is, de ettől függetlenül nagyon rendben van!

Mondd el a véleményed