Aromax filckorong autóékszerhez 10db

1529 Ft

Felhasználás: A filckorongok az Aromax autóillatosító ékszerhez készültek. Használatukkal lehetővé válik, hogy egymástól eltérő illóolajokat párologtasson. Helyezze be a filckorongot az autóillatosító ékszerbe, csepegtessen rá a kiválasztott illóolajból, majd helyezze a készüléket a gépjármű szellőzőrácsára. Ha illatot kíván váltani, távolítsa el a használt filckorongot, és helyezzen be egy újat, majd csepegtessen rá ismét a kívánt illóolajból! A filckorong illatosítását követően a klíma, vagy a fűtés bekapcsolásakor finom illat áramlik a gépjárműbe a klipszből.

A kép csak illusztráció: a filckorongok színe a fotón feltüntetetthez képest változhat, illetve a csomagolás autóillatosító ékszert és illóolajat nem tartalmaz; ezeket külön szükséges megvásárolni!

A doboz tartalma: 10 db illatosítható filckorong.

  • Ha megrendeled ezt a terméket, akkor 31 pontot szerezhetsz!

KTAJ031

Leírás

A filckorongok az Aromax Autóillatosító ékszerhez készültek. Használatukkal lehetővé válik, hogy egymástól eltérő illóolajokat párologtasson.

Az Aromax autóillatosító ékszer finom illatot árasztva teszi kellemesebbé az utazást. Kialakításának és méretének köszönhetően pedig elegáns kiegészítője lesz bármely gépjárműnek.

 

Cikkszám: KTAJ031

 

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Aromax filckorong autóékszerhez 10db” értékelése elsőként