Allergiaszezon! Ezek a legjobb olajok!

  • Hírek
  • 2017-07-06
  • 0

Rengetegen küszködnek az allergia rosszabbnál, rosszabb tüneteivel. Ezek a kellemetlenségek szinte megkeserítik a mindennapokat, mégsem tudunk tenni ellenne. Vagy mégis? Csodát sajnos nem tudunk ígérni, de létezik néhány fantasztikus olaj, melyek segítenek a légúttisztításban és enyhíthetik az allergiával járó negatív tüneteket.

Kíváncsi vagy, melyek ezek az olajok? Lássuk!

Japánmenta olaj

Felszabadultabb légzést biztosít, ha az illóolajból 3 cseppet 2 liter forró

vízre cseppentünk és törölközővel letakart fejjel néhány percig a felszálló gőz fölé hajolunk. Az illóolaj papír zsebkendőre cseppentve és onnan belélegezve is használható.

Kubebaolaj

Friss, gyümölcsös, citromos illatával teszi könnyebbé a légzést. Inhalálószerek alkotórészeként is használják, mert fontosabb alkotórészei fertőtlenítő és antimikrobiális hatással rendelkeznek.

Fodormentaolaj

Édeskés, mentolos illatának köszönhetően nagyon jól segíti a tisztább légzést, így használjuk bátran inhalálásra.

Borsosmentaolaj

A borsosmentaolaj nélkülözhetetlen „orvossága” a különböző légúti megbetegedéseknek. Jellegzetes friss mentaillata megkönnyíti a levegővételt.

A fenti olajok mind nagyon hatásosan segítik a légzéskönnyítést, de az Aromax termékei között megtalálható a speciálisan erre kifejlesztett Légúttisztító illóolaj keverék. Több olyan olajat is tartalmaz, melyek segítik megtisztítani a légutakat, így még eredményesebben használható a problémára. Próbáld ki bátran valamelyiket, vagy akár mindegyiket 🙂

Megosztás:

5 olaj, ami segít az arcfiatalításban!

Az Antibacteria spray télen-nyáron hasznos termék!

Szólj hozzá az alábbi cikkhez “Allergiaszezon! Ezek a legjobb olajok!”