Aromaterápia
kezdőszett
a természet erejével

6188 Ft

Termékek:

  • Levendulaolaj
  • Teafaolaj
  • Borsosmentaolaj
  • Eukaliptuszolaj
  • Édesnarancsolaj
  • Ha megrendeled ezt a terméket, akkor 124 pontot szerezhetsz!

KTSPC082

Leírás

Lépj be az aromaterápia csodálatos világába, és fedezd fel az illóolajok egyedülálló hatását! Ebben a kezdőszettben olyan 100%-os tisztaságú, természetes illóolajokat válogattunk neked össze, melyek segítségével megismerkedhetsz az illóolajok alapvető felhasználási módjaival, megtapasztalhatod a természetes illóolajok élettani és egészségre gyakorolt hatását, sőt, elkészítheted első saját illóolajkeverékedet is. Tedd meg az első lépéseket az illóolajok kozmetikai, hangulatjavító és háztartási célú felhasználása terén a kiváló antimikrobiális borsosmentaolaj, a nyugtató, lazító levendulaolaj, a légzőszervi és mozgásszervi problémákra kezdőszinten is remekül alkalmazható eukaliptuszolaj, a szorongásoldó és alvásjavító édesnarancsolaj és a gyulladáscsökkentő, fertőtlenítő hatású teafaolaj segítségével! Mire kipróbálod a kezdőcsomag illóolajait, nemcsak a leggyakoribb alkalmazási módokkal leszel tisztában: azt is fogod tudni, hogy melyek azok a tulajdonságok és szempontok, melyekre különösen oda kell figyelned egy-egy illóolaj kiválasztása és használata során.

Kiegészítés

A csomagban található illóolajok részletes leírása itt olvasható: https://aromax.hu/termekkategoria/mono-illoolajok-es-keverekek/mono-illoolajok-aromaterapiahoz/

Tippek

Tippünk: Nincs is egyszerűbb módja az illóolajok felhasználásának, mint egy lazító hatású, illatos fürdő készítése! Oldj fel 5 csepp levendulaolajat egy evőkanál mézben, keverd el fürdővizedben, és élvezd a csendes relaxálást 15 percben. Ha frissítő, élénkítő fürdőre vágysz, használd a levendula helyett az eukaliptuszolajat, és tapasztald meg, micsoda mámorító frissességet kölcsönöz testednek egy néhány perces reggeli fürdőzés!

Cikkszám: KTSPC082

Aromaterápia
kezdőszett
a természet erejével
termékről 1 értékelés

  1. vikimolnar

    A Levendulaolajat és az Édesnarancsolajat eddig is használtam, de a többit még csak most próbáltam ki: nem csalódtam! A teafaolajat én kifejezetten szeretem krémekben is, párologtatás során is nagyon jó illata van. A levendulás-mézes fürdőt is elkészítettem, nagyon jó ötlet volt!

Mondd el a véleményed