Békében önmagunkkal – a természet erejével

8964 Ft

Termékek:

  • Bergamottolaj
  • Citromos teafaolaj
  • Gyömbérolaj
  • Indiai citromfűolaj
  • Klementinolaj

 

  • Ha megrendeled ezt a terméket, akkor 180 pontot szerezhetsz!

KTSPC074

Leírás

Felejtsd el a mindennapos problémákat és add át magad a pihentető relaxációnak stresszoldó, szorongáscsökkentő illóolaj összeállításunk segítségével! A csomag illóolajainak különleges, fűszeres-fás és citrusos illatmolekulái szorongásoldó, nyugató-lazító hatásukkal hozzásegítenek a belső békéhez és a lelki nyugalomhoz. Segítségükkel megtalálhatod az utat a kiegyensúlyozottsághoz és a jó közérzethez. Kiválóan alkalmazhatod ezeket a természetes növényi olajokat a különböző relaxációs és meditációs gyakorlatok mellé, valamint segítenek a nyugtalan gondolatok leküzdésében, a szorongásos, depressziós tünetek oldásában.

Kiegészítés

A csomagban található illóolajok részletes leírása itt olvasható: https://aromax.hu/termekkategoria/mono-illoolajok-es-keverekek/mono-illoolajok-aromaterapiahoz/

Tippek

Tippünk: A bergamottfa terméseiből kinyert olaj remek eszköz az aromaterápiában, hiszen általános feszültségoldó hatása mellett kiválóan alkalmas a közérzet és a hangulat javítására. Használd ezt a friss illatú olajat párologtatóban vagy ultrahangos diffúzorban, és élvezd, ahogy citrusos aromája finoman keveredik a szoba levegőjével! A diffúzor használata során nem keletkezik hő, így az aromaolaj molekulái károsodás nélkül, finoman keverednek a szoba levegőjével. Ha elegáns megoldást keresel a légtér frissítésére és fertőtlenítésére is, nézz szét különböző elveken működő aromaterápiás diffúzoraink között is!

Cikkszám: KTSPC074

Békében önmagunkkal – a természet erejével termékről 1 értékelés

  1. levendulalány

    A kineziológusom javaslatára kezdtem bele az illóolajok használatába. Sokat keresgéltem és kutattam, hogy mely illóolajok lehetnek nyugtató hatással a szervezetre. A Bergamottolajat, a Citromos teafaolajat és a Klementinolajat több oldal is ajánlotta, így nagyon megörültem, amikor megtaláltam őket így egy csomagban is. Mindegyiket kipróbáltam, nekem az Indiai citromfűolaj lett a kedvencem, de a többi illóolajat is megkedveltem. Valóban nyugtató hatással vannak rám az illóolajok, munka közben nagy segítség számomra, hogy friss illatokat érzek. Ez a csomag biztosan újrarendelős lesz, ha elfogy, de a többit is szívesen kipróbálom.

Mondd el a véleményed