Akció!

Pozitív gondolatok – a természet erejével

5512 Ft

Termékek:

  • Babérolaj
  • Cédrusolaj
  • Édesnarancsolaj
  • Erdeifenyőolaj
  • Fodormentaolaj
  • 1 ajándék termék
  • Ha megrendeled ezt a terméket, akkor 111 pontot szerezhetsz!

KTSPC078

Leírás

Inspiráló illóolaj csomagunkban ezúttal a pozitív gondolatok és a figyelemösszpontosítás kerültek fókuszba. Az összeállításban lévő illóolajok különleges, fűszeres fás illatmolekulái többek közt légzéskönnyítő, feszültségoldó hatásuknak köszönhetően lecsillapítják a kavargó elmét, valamint elősegítik a pozitív, teremtő gondolatok és az alkotó energiák létrejöttét és szabad áramlását. Meditációhoz, koncentrációt igénylő elfoglaltságokhoz (tanulás, vezetés) ugyanúgy használhatod a csomag olajait, mint a stresszes, szorongásos, depressziós tünetek oldásához és a hangulatod javításához. Érdemes kihasználni antimikrobiális, fertőtlenítő tulajdonságaikat is: hatékonyan alkalmazhatod ezeket az olajokat a légtér frissítésére, fertőtlenítésére is!

Kiegészítés

A csomagban található illóolajok részletes leírása itt olvasható: https://aromax.hu/termekkategoria/mono-illoolajok-es-keverekek/mono-illoolajok-aromaterapiahoz/

Tippek

Tippünk: Cseppents néhány csepp erdeifenyőolajat a diffúzorba, és használd ki energizáló, koncentrációt segítő és immunerősítő hatásait munka közben vagy tanuláskor! Különösen a téli vizsgaidőszakban fogod nagy hasznát venni az erdeifenyő friss illatú olajának, ugyanis antimikrobiális, fertőtlenítő tulajdonságainak hála légúti megbetegedések esetén is hatékonyan alkalmazhatod aromalámpában vagy diffúzorban. Ha elegáns és biztonságos megoldást keresel a légtér frissítésére, nézz szét különböző elveken működő aromaterápiás diffúzoraink között is!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Pozitív gondolatok – a természet erejével” értékelése elsőként