Tisztább légutak – a természet erejével

6420 Ft

Termékek:

  • Borsosmentaolaj
  • Citromolaj
  • Citromos eukaliptuszolaj
  • Eukaliptuszolaj
  • Japánmentaolaj
  • Ha megrendeled ezt a terméket, akkor 129 pontot szerezhetsz!

KTSPC076

Leírás

Nélkülözhetetlen egészségvédő illóolaj összeállítás a vírusos, megfázásos időszakra! Az illóolaj szettben lévő illóolajok mindegyike közkedvelt természetes légúttisztító, és hatékonyan vetheted be őket légzőszervi, szájüregi problémák esetén is. Az eukaliptusz olaj gyulladáscsökkentő, fertőtlenítő, köptető, nyákoldó hatása, a japánmenta légutakat frissítő különleges aromája, a citromos eukaliptusz fájdalomcsillapító, antimikrobiális, nyugató hatása mind-mind segítségedre lesznek légúti fertőzések vagy köhögéssel járó tünetek esetén. A citrom és a borsosmenta illóolaja a fentieken túl a hajszálerekre is kedvezően hat, emellett nagyon jól alkalmazható a szoba légterének frissítésére, fertőtlenítésére is.

Kiegészítés

A csomagban található illóolajok részletes leírása itt olvasható: https://aromax.hu/termekkategoria/mono-illoolajok-es-keverekek/mono-illoolajok-aromaterapiahoz/

Tippek

Tippünk: Készíts a téli időszakra saját légúttisztító balzsamot shea vaj, méhviasz, eukaliptusz és japánmenta segítségével! A vízgőz felett meglágyított méhviaszba keverj el néhány gramm shea vajat és az illóolajokat, és töltsd óvatosan üres üvegcsékbe. Ezt a külsőleg használatos kencét használhatod a mellkas bedörzsölésére, és kedves ajándék lehet szeretteid számára is. Az eukaliptuszolaj kedvező légúttisztító hatásait a legegyszerűbben egy forró ülőfürdővel élvezheted ki: elég 2-3 csepp a fürdővízbe, és egy 10 perces fürdő után máris érezheted, ahogy átjárja légutaidat a tiszta, friss oxigén!

Cikkszám: KTSPC076

Tisztább légutak – a természet erejével termékről 1 értékelés

  1. BarbiKi

    Az 5-ből 3 olajat már régóta használtam és pont jól jött, hogy egy csomagban van. A többi is bevált, máskor is így rendelem majd.

Mondd el a véleményed