Érzéki utazás – a természet erejével

15300 Ft

Termékek:

  • Ciprusolaj
  • Gerániumolaj
  • Ilang-ilangolaj
  • Rózsaolaj
  • Szantálfaolaj
  • Ha megrendeled ezt a terméket, akkor 306 pontot szerezhetsz!

KTSPC079

Leírás

Lépj előre egy merészet, és ismerkedj meg az illóolajok vágykeltő, csábító hatásával is! Romantikus illóolaj összeállításunk segítségével máris megnyílnak előtted az érzéki birodalmak kapui! A rózsaolajat nem véletlen hívjuk a szerelmesek olajának: egy finom masszázs ezzel a kényeztető illóolajjal, és a hétköznapokat elfelejtve máris élvezheted e nemes olaj stressz- és feszültségoldó hatásait is. Ébreszd fel a szunnyadó szexuális energiákat a kellemesen ellazító hatású ilang-ilang karakteres, virágos illatával, és fedezd fel a gerániumolaj élénkítő, vágykeltő hatásait! A ciprus illóolaj nagyon jó hatással bír a keringési rendszerre: stimuláló, frissítő, élénkítő hatásának köszönhetően segíti a vér szabad áramlását a testben. Az egzotikus, fás-fűszeres, buja szantálfa olaja kivételesen lágy, így jól keveredik más olajokkal is, ha saját titkos receptben használnád – bár itt is igaz az örök mondás: a kevesebb néha több!

Kiegészítés

A csomagban található illóolajok részletes leírása itt olvasható: https://aromax.hu/termekkategoria/mono-illoolajok-es-keverekek/mono-illoolajok-aromaterapiahoz/

Tippek

Tippünk: Ha csábító, vágykeltő illóolaj keveréket szeretnél készíteni masszázshoz vagy a szoba légterének illatosításához, semmiképp ne ess túlzásba! Ezek a tömény, 100%-os tisztaságú illóolajok rengeteg illatanyagot tartalmaznak, ezért 2-3 féle olajnál ne keverj többet. Próbálj ki kezdésként egy meghitt kádfürdőt 5 csepp szantálfa és 3 csepp ilang-ilang olaj keverékével, és hagyd, hogy ez a csodálatosan érzéki fürdő felébressze érzékeidet! Ne felejtsd el az aromamécseseket sem a kád széléről!

Cikkszám: KTSPC079

Érzéki utazás – a természet erejével termékről 1 értékelés

  1. balogalexa

    Jo kis illatok a haloszobaba. 😉 A paromat leptem meg vele Valentin napon.

Mondd el a véleményed