5 hajápolási tanács a nyárra

  • Hírek
  • 2017-08-10
  • 0

Mennyit szoktál foglalkozni a hajaddal nyáron? Ha szinte semmit, akkor azt nagyon meg fogod bánni. A nap káros sugarai ugyanis nagyon negatív hatással lehetnek a gyönyörű hajadra, így ha szeretnéd megőrizni a hajad szépségét, akkor a következőket kellene betartani:

Természetes száradás

A nyári napsugarak alapvetően is jobban szárítják a hajat. Ne fokozd azzal, hogy hajszárítóval szárítod a hajad, hiszen a nagy melegben magától is villámgyorsan megszáradnak a tincsek.

Hidratálás

Nemcsak kívülről, de belülről is táplálnunk kell a hajunkat. Igyunk minél több folyadékot, hogy belülről is hidratáljuk a hajunkat!

Hajpakolás

Egész évben fontos, hogy használjunk hajpakolást, de nyáron még inkább szüksége lehet a hajszálaidnak a hasznos összetevőkre. Heti egyszer egy hajmosás előtti feltöltő pakolással(Aromax Ricinusolajos Hajpakolás argánolajjal), meglepően sokat tehetsz a hajad egészségéért.

Rejtsük el a nap elől

Manapság szuper divatos kalapokat találni az üzletekben, amik segítenek elrejteni a nap káros sugarai elől az érzékeny hajhagymákat. Szerezz be egy trendi darabot te is, és élvezd a napsütést!

Védelem a napon

Ha szabadjára engeded a hajszálaidat a napon, akkor ne felejtsd el befújni fényvédővel illetve tápláló permettel. Az Aromax testpermet például hajápolásra is alkalmas. Értékes összetevőinek köszönhetően, különösen száraz hajra, akár minden nap használhatod.

Megosztás:

Veszélyes vírusokat hordozhatnak a szúnyogok! Védekezz illóolajokkal!

A Ligetszépeolaj 10 csodás hatása

Szólj hozzá az alábbi cikkhez “5 hajápolási tanács a nyárra”