Ricinusolajos hajpakolás – a nagy termékteszt

  • Hírek
  • 2023-03-10
  • 0

„Nekem nagyon bevált, nagyon megszerettem. A használata alatt rengeteg babahajam nőtt, valamint láthatóan és érezhetően is dúsabb lett a hajam. Ezelőtt marékszámra hullott, most viszont bátran merem leengedve hagyni, mert a hajhullásom is megszűnt!”

„A legjobb, amit eddig a hajam kapott!”

 

„Kiválóan hidratálja a hajat és a fejbőrt. Eléggé száraz a bőröm, így nagyon sokat viszketett. Valamint a hajszálak is kezdtek egyre jobban szárazzá válni. Mindkettőt helyrehozta a hajpakolás, nem viszket, és sokkal puhább, fényesebb a hajam.” 

Aromax Ricinusolajos hajpakolásunkat 100 lelkes önkéntes tesztelte az Ugye, Anyu? zárt Facebook csoport közösségében 1 teljes hónapon keresztül – az eredmények pedig önmagukért beszélnek.

Válaszadóink 94%-ban nagyon elégedettek voltak hajpakolásunkkal, 96,4%-uk pedig egyszerűnek és könnyűnek találta hajápolónk használatát.

Az alkalmazás gyakoriságát tekintve, a legtöbben, azaz 89,3%-uk legalább 3 alkalommal vitte fel a hajpakolást, ami nagyjából heti egyszeri használatot jelentett.

A hatóidőt mindenki a saját belátása, és hajának igényei szerint választotta meg, ami a válaszadóink több, mint a felénél nagyjából 1 órás kezelésnek felet meg.

 

Ami pedig az azonnali hatást illeti, a válaszadók 75%-a már hajmosás közben úgy érezte, hogy haja selymesebbé vált termékünknek köszönhetően.

A ricinusolaj

A ricinusolajat eredetileg a ricinus magjából préselik, ráadásul már az ókori egyiptomiak is felismerték, hogy külsőleg alkalmazva számtalan jótékony hatással rendelkezik: az omega-zsírsavakban, E-vitaminban, valamint ricinsavban gazdag, sűrű olaj ápolja a hajat, segíti a hajhagymák megerősödését, ez által fokozza a hajnövekedést.

Ismerd meg Ricinusolajos hajpakolásunkat

Az Aromax Ricinusolajos Hajpakolásban a ricinusolaj 100%-os tisztasággal van jelen, így rendelkezik annak minden pozitív tulajdonságával.

E mellett, a benne található argánolajnak köszönhetően segít pótolni az elvesztett nedvességet, visszaadja a bőr és a haj egészséges fényét, és intenzív ápolást biztosít.

Kiegyensúlyozó hatása a fejbőrre is jótékony hatású. Levendula- és rozmaringolaj tartalma pedig kellemes illatot biztosít.

 

A benne található hatóanyagok mind 100%-ben természetesek, mesterséges illatanyagot nem tartalmaznak és parabénmentesek.

Megosztás:

Aromaterápia – illatos otthon még egyszerűbben

Minden, amit tudni szeretnél a BIO illóolajokról

Szólj hozzá az alábbi cikkhez “Ricinusolajos hajpakolás – a nagy termékteszt”