ANTIBACTERIA Mandarin-Levendula 20 ml

2329 Ft

Kiszerelés: 20 ml
Illat: Levendula, Mandarin

  • Ha megrendeled ezt a terméket, akkor 47 pontot szerezhetsz!

KTEGE016

,

Leírás

Az ANTIBACTERIA Levendula-Mandarin sprayről bővebben

Javasolt alkalmazás:
lakószobákban, közösségi terekben ajánljuk használatát, elsősorban a megfázásos, téli időszakban, de dohányfüstös, nehezen szellőztethető helyiségek levegőjének frissítésére, semlegesítésére az év bármely szakában alkalmazható.

 

Az Antibacteria (korábban AF) légfrissítő sprayk kiváló minőségű, antimikrobiális hatású illóolajokat tartalmaznak, melyek a megfázásos, őszi-téli időszakban a levegő tisztítására alkalmazhatóak. Mit is jelent ez? Például a levendula is antimikrobiális hatású, tehát képes elpusztítani a baktériumokat, gombákat és vírusokat.

Az Antibacteria termékcsalád emellett füstös, nehezen szellőztethető helyiségek levegőjének frissítésére az év bármely szakában használható. Kellemes illatuknak és speciális összetételüknek köszönhetően szekrények illatosítására (textildarabra vagy papírzsebkendőre fújva és a szekrénybe helyezve), illetve potpourrira permetezve is használhatók.

A levendulaolajat és mandarinolajat tartalmazó permet kellemes frissességet áraszt, így lakószobákban, közösségi terekben ajánljuk használatát. Kiválóan alkalmas dohányfüstös helyiségek levegőjének semlegesítésére.

A koncentrált összetétel lehetővé teszi, hogy 1-2 fújásnyi permet hosszú ideig kellemes, friss illatot biztosítson.

Tűzveszélyes (F) Irritatív (Xi) Környezeti veszély (N)

 

Biocidok alkalmazásakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!

Cikkszám: KTEGE016

ANTIBACTERIA Mandarin-Levendula 20 ml termékről 1 értékelés

  1. EmeseBatári

    Remek illata van! A konyhában szoktam alkalmazni, mivel a munkám miatt sokat sütök, főzök, sokszor füst szag árad a konyhából, de ezzel a sprayvel tök jól ki tudom tisztítani a levegőt, elnyomja a füst szagát, és kellemes mandarinos illatot érzek helyette

Mondd el a véleményed