ANTIBACTERIA Eukaliptusz-Borsmenta-Kakukkfű 20 ml

2329 Ft

Kiszerelés: 20 ml
Illat: Eukaliptusz, Borsosmenta, Kakukkfű

  • Ha megrendeled ezt a terméket, akkor 47 pontot szerezhetsz!

KTEGE011

,

Leírás

Az ANTIBACTERIA Eukaliptusz-Borsosmenta-Kakukkfű sprayről bővebben

Javasolt alkalmazás:
használatát elsősorban a megfázásos, téli időszakban, de füstös, nehezen szellőztethető helyiségek levegőjének frissítésére az év bármely szakában ajánljuk.

 

Az Antibacteria (korábban AF) légfrissítő sprayk kiváló minőségű, antimikrobiális hatású illóolajokat tartalmaznak, melyek a megfázásos, őszi-téli időszakban a levegő tisztítására alkalmazhatóak. Mit is jelent ez? Például a borsosmenta is antimikrobiális hatású, tehát képes elpusztítani a baktériumokat, gombákat és vírusokat.

Az Antibacteria termékcsalád emellett füstös, nehezen szellőztethető helyiségek levegőjének frissítésére az év bármely szakában használható. Kellemes illatuknak és speciális összetételüknek köszönhetően szekrények illatosítására (textildarabra vagy papírzsebkendőre fújva és a szekrénybe helyezve), illetve potpourrira permetezve is használhatók.

A légzéskönnyítő illóolajokat tartalmazó, friss illatú keverékkel környezetünkben olyan légkört teremthetünk, ahol felszabadultan lélegezhetünk.

A koncentrált összetétel lehetővé teszi, hogy 1-2 fújásnyi permet hosszú ideig kellemes, friss illatot biztosítson.

Tűzveszélyes (F) Irritatív (Xi) Környezeti veszély (N)

 

Biocidok alkalmazásakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!

Cikkszám: KTEGE011

ANTIBACTERIA Eukaliptusz-Borsmenta-Kakukkfű 20 ml termékről 1 értékelés

  1. henibalogh

    Mivel imádom az eukaliptusz illatát, ezzel szoktam otthon befújni a párnákat. Nagyon kellemes illatot varázsol a lakásba, a levegő is jobb, tisztább mióta használom

Mondd el a véleményed