ANTIBACTERIA Citrom-Fahéj-Szegfűszeg 20 ml

2329 Ft

Kiszerelés: 20 ml
Illat: Citrom, Fahéj, Szegfűszeg

  • Ha megrendeled ezt a terméket, akkor 47 pontot szerezhetsz!

KTEGE010

,

Leírás

Az ANTIBACTERIA Citrom-Fahéj-Szegfűszeg sprayről bővebben

Javasolt alkalmazás:
elsősorban gyerekszobák levegőjének frissítésére, tisztítására ajánljuk a megfázásos, téli időszakban, ezenfelül füstös, nehezen szellőztethető helyiségek levegőjének frissítésére az év bármely szakában használható.

 

Az Antibacteria (korábban AF) légfrissítő sprayk kiváló minőségű, antimikrobiális hatású illóolajokat tartalmaznak, melyek a megfázásos, őszi-téli időszakban a levegő tisztítására alkalmazhatóak. Mit is jelent ez? Például a citrom is antimikrobiális hatású, tehát képes elpusztítani a baktériumokat, gombákat és vírusokat.

Az Antibacteria termékcsalád emellett füstös, nehezen szellőztethető helyiségek levegőjének frissítésére az év bármely szakában használható. Kellemes illatuknak és speciális összetételüknek köszönhetően szekrények illatosítására (textildarabra vagy papírzsebkendőre fújva és a szekrénybe helyezve), illetve potpourrira permetezve is használhatók.

Az édeskés-fűszeres illatú keverék otthonunkban meleg, barátságos légkört teremt, így elsősorban gyerekszobák levegőjének frissítésére, tisztítására ajánljuk.

A koncentrált összetétel lehetővé teszi, hogy 1-2 fújásnyi permet hosszú ideig kellemes, friss illatot biztosítson.

Tűzveszélyes (F) Irritatív (Xi) Környezeti veszély (N)

Biocidok alkalmazásakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!

Cikkszám: KTEGE010

ANTIBACTERIA Citrom-Fahéj-Szegfűszeg 20 ml termékről 1 értékelés

  1. magdivagyok

    Nagyon tetszik az illata! Picit karácsonyi hangulatú nekem a fahéj miatt, de szeretem az ilyen illatokat. Ősszel, télen szoktam légfrissítőként fújni a lakásba, hogy megelőzzük a megfázást, és mert szuper az illata

Mondd el a véleményed