My Deer Párásító készülék

9990 Ft

Levegő párásítás a könnyed lélegzésért!

 

  • Ha megrendeled ezt a terméket, akkor 200 pontot szerezhetsz!

Leírás

Aromax My Deer párásító készülékről bővebben

Rendkívül fontos otthonunk megfelelő páratartalmának biztosítása, ugyanis a levegőt párásítva minimálisra csökkenthetjük a száraz levegő okozta egészségügyi problémák mértékét.

 

Az Aromax párásító gyorsan és hatékonyan segít a gyermekek és a felnőttek esetében kialakult légzésnehézségen a levegő páratartalmának megnövelésével.

 

A szervezetünkben található nyálkahártyáknak (például a száj- és orrüregben) ugyanis nedvesnek kell lennie ahhoz, hogy a funkcióikat ellássák. A kiszáradásuk pedig nemcsak rendkívül kellemetlen, de számos betegség rizikóját is megnöveli.

A légzés a tüdő oxigénellátását és az olyan káros gázok kiürülését segíti elő, mint például a szén-dioxid, ezért ajánljuk a párásító napi használatát. A párásító segíti a nyugodt alvás feltételeinek megteremtését a hideg, megfázásos időszakban is. A párásító hideg gőzt bocsát ki, ezáltal alkalmas hálószoba, gyerekszoba, nappali vagy akár az iroda levegőjének párásítására.

A technológiának köszönhetően a készülék zajtalan, hosszantartó párologtatásra alkalmas. A készülék igény szerint váltakozó, vagy a hangulatunknak éppen megfelelő rögzített színű LED világítás üzemmódra állítható.

Az Aromax My Deer párásító készülék támogatja egészségünket a minden napokban, és remek dizájn eleme otthonunknak vagy munkahelyünknek.

 

A My Deer párásító illóolajjal történő együtt alkalmazása tilos!

 

100% tisztaságú illóolajaink magas természetes hatóanyag tartalma miatt, a víztartályba való közvetlen beleöntésekor elszíneződhet a tartály felülete. Az illóolajok párologtatóban való belégzése veszélytelen. A készüléket sima csapvíz, esetleg ásványvíz párologtatására ajánljuk.”

Termékleírás

  • Névleges teljesítmény: 1,5-2 W
  • Bemeneti feszültség: DC 3,5
  • Párásítás időtartama: 4 óra
  • Világítás: 1 óra
  • Tartály: 220 ml (max)
  • Méret: 80×80×139 mm
  • Nettó súly: 151 g
  • Használati útmutató: ITT.

Amennyiben a készlékhez biztosított párásító betét elhasználódik, keresse webshopunkban az utántöltéshez kapható párásító betétet.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„My Deer Párásító készülék” értékelése elsőként