Ettől leszel sugárzó!

  • Hírek
  • 2017-04-26
  • 0

Most, hogy a természet újjászületik, üdévé, széppé válik, itt az idő, hogy mi is kívülről, belülről megújuljunk.

Tavasszal megjelennek a friss zöldségek, gyümölcsök a piacokon, így végre étrendünk újra vitamindús és színes lehet. Próbáljuk meg az étkezésünket megreformálni, hagyjuk el a nehéz, vitaminszegény téli ételeket és helyette táplálkozzunk egészségesen! Bőrünk, egész szervezetünk és testsúlyunk is meghálálja az étrendváltoztatást.

A semmittevős pihenés helyett, irány a szabad! Ha a sportolásra nehezen is vesszük rá magunkat, egy kellemes séta a napsütésben mindenki számára vonzó lehet. Titeket is fel fog tölteni egy kis mászkálás a napsütésben, hiszen sok-sok D-vitamin és pozitív energia éri a testünket.

Szánjunk egy kis időt a ruhatárunk felfrissítésére! Szelektáljuk át a szekrényünket, szabaduljunk meg a nem hordott daraboktól! Így rengeteg hely felszabadul a szekrényükben és máris jöhetnek az új darabok. Az új ruha pedig minden nőt felvidít.

A ruhaszelektálás után, csináljunk egy csajos napot! Kezdjük egy shoppingolással, majd jöhet egy fincsi ebéd, majd koronázzuk meg a napot egy szórakoztató mozival. A vásárlás és a sok közös élmény, beszélgetés pompás arra, hogy testünk-lelkünk átérezze a tavasz zsongást.

Tartsunk egy igazi lazító napot is! Kezdjük azzal, hogy kedvenc illóolajunkat a párologtatóba csepegtetjük, majd elindítunk egy nyugtató zenékből álló válogatást. Közben tegyünk fel egy hajpakolást, lakkozzuk ki körmeinket és az arcunkat is kenjük be kedvenc tápláló krémünkkel. Ezek után csak dőljünk hátra és élvezzük, ahogy átjárja testünket-lelkünket az aromaterápia.

Szánjunk időt és energiát magunkra, hogy pozitívan, frissen kezdjünk neki a jó időnek, hiszen nincs fontosabb attól, hogy jól érezzük magunkat bőrünkben és környezetünkben is.

Megosztás:

Ez kell a bőrödnek 30 felett!

Mitől lesz illatos az otthonod?

Szólj hozzá az alábbi cikkhez “Ettől leszel sugárzó!”