Az eukaliptuszolaj 5 áldásos hatása

  • Hírek
  • 2017-11-20
  • 0

Az eukalituszolaj a téli időszak egyik leghasznosabb olaja. Hogy miért? Nem is gondolnád, milyen sok mindenben segíthet, de mi most felnyitjuk a szemedet. Ott a helye a te otthonod polcain is a következő jótékony hatások miatt:

Fejfájás, ízületi és izomfájdalom esetén egy eukaliptuszolajos borogatás, fürdő, esetleg masszázs, enyhítheti a tüneteket. Ha sűrűn tapasztalsz fájdalommal járó panaszokat magadon, akkor érdemes lehet a különféle bogyók helyett, egy természetes olajat kipróbálnod. Az eukaliptuszolaj pont megfelelő lesz erre.

Megfázás esetén sok kellemetlen tünet uralkodik el az emberen. A levertség, rossz közérzet és meghűléses panaszok enyhítésére párologtassunk eukaliptuszolajat. Ami még sokat használ, ha pár csepp eukaliptuszolajat csepegtetünk a fürdővízbe és hagyjuk, hogy átjárja testünket és lelkünket az illatok ereje. Egészségünk sokat javulhat tőle.

Frissüljünk fel az illóolaj természetes segítségével, ugyanis az eukaliptuszolaj párologtatása növeli a koncentrálóképességet. Ha úgy érzed, nagyobb koncentrációra van szükséged, akkor gyújts egy gyertyát és add át magad az aromaterápiának.

Fertőtlenítő hatása miatt akár a takarításban is hasznát veheted. Az illemhely és konyha felületeinek tisztítására, vagy felmosóvízbe csepegtetve, az eukaliptuszolaj természetes anyagokkal fertőtleníti a környezetedet.

Természetes rovarűző! A rovarok zavaró jelenléte a te mindennapjaidat is beárnyékolják? Akkor pár csepp eukaliptuszolaj párologtatása hasznos lehet. Az olaj rovarűző tulajdonsága segít megszabadulni az élősködőktől.

 

Megosztás:

Ragyogj télen is! Van pár tippünk!

Méregtelenít, fiatalít, fogyaszt! Mi lehet az?

Szólj hozzá az alábbi cikkhez “Az eukaliptuszolaj 5 áldásos hatása”