Frissesség mesterkeverék

2889 Ft

Illóolaj keverék szakértőink ajánlásával

Kiszerelés: 10 ml

Ti mondtátok a Frissesség mesterkeverékről

A citrusos illatú Frissesség mesterkeverék természetes módon járul hozzá az elme és a test általános élénkítéséhez. Kiválóan alkalmazható irodában munkavégzés közben, valamint akár zárt térben végzett testmozgáshoz is. Ajánljuk továbbá aromaterápiára, a légtér általános frissítésére, illatosítására.

A terméket jelenleg az eredeti doboza nélkül, üvegcsében szállítjuk!

  • Ha megrendeled ezt a terméket, akkor 58 pontot szerezhetsz!

KTLEV039

,

Leírás

Ti kértétek – mi megvalósítottuk! Értékes visszajelzéseiteket, véleményeteket, kérdéseiteket figyelembe véve szakértőink segítségével most vadonatúj illóolaj keverékeket alkottunk, melyek célzottan egy-egy speciális problémakört helyeznek fókuszba.

MIRE HASZNÁLHATJUK A FRISSESSÉG ILLÓOLAJ KEVERÉKET?

A kellemesen citrusos illatú aromaterápiás illóolaj keverék természetes módon, 100%-os tisztaságú növényi esszenciákkal járul hozzá az elme és a test általános felfrissüléséhez, a közérzet javításához és a légúti panaszok enyhítéséhez.

A citrom és az eukaliptusz frissítő aromái természetes légzéskönnyítő és frissítő, energizáló hatással rendelkeznek. Vérkeringést fokozó hatásának köszönhetően eredményesen használhatjuk ízületi, mozgásszervi panaszok esetén is a tünetek csökkentésére.

Használhatjuk aromaterápiás célokra, belégzésre, párologtatásra, a légtér általános frissítésére, tisztítására és bőrápolásra is.

MILYEN ILLÓOLAJOKAT TARTALMAZ A FRISSESSÉG ILLÓOLAJKEVERÉK?

Citromolaj (Citrus limonum, 75%), eukaliptusz olaj (Eucalyptus globulus, 25%)

Citromolaj: A citromfa gyümölcsének héjából nyert illóolaj antimikrobiális, fertőtlenítő, hangulatjavító és frissítő hatással rendelkezik.

Eukaliptuszolaj: A tasmániai eukaliptuszfa levélzetéből és fiatal ágaiból kinyert illóolaj antimikrobiális, fertőtlenítő tulajdonságai révén enyhíti a megfázásos tüneteket, segíthet a nyákoldásban, a gyulladáscsökkentésben, valamint köptető hatással rendelkezik.

A FRISSESSÉG ILLÓOLAJ KEVERÉK HASZNÁLATA

Légfrissítésre, párologtatásra, belégzésre, bőrápolásra. Csecsemőknél és 5 éves kor alatti gyermekeknél ne használjuk ezt az olajat!

PÁROLOGTATÁS: cseppentsünk 4-5 cseppet az aromalámpa vízzel töltött részébe, a párologtatóba vagy a diffúzorba, és élvezzük az illóolaj keverék frissítő, légzéskönnyítő hatását!

LÉGTÉRFRISSÍTÉS: készítsünk illatosító permetet a mesterkeverék és víz 1:20 arányú keverékéből egy szórófejes flakonban. Használat előtt rázzuk össze jól a keveréket, és szükség esetén naponta akár többször is permetezzünk vele néhányszor a szórófejet kissé felfelé tartva.

BŐRÁPOLÁS: keringésfokozó masszásolaj készítéséhez oldjunk fel 5 csepp mesterkeveréket 2 dl mandulaolajban, és használjuk az illatos elegyet testápolóként bőrünkbe masszírozva.

MOSÁSHOZ: Adjunk néhány cseppet az ágyneműk, ruhaneműk mosása során az öblítőhöz, így segítve a pihentető alvást a megfázásos időszakban is.

TAKARÍTÁSRA: 4 dl vízhez adjunk 1 csepp Frissesség mesterkeveréket, 1 csepp teafaolajat, és 1,5 dl almaecetet!

Kiegészítés

Az illóolaj keverékben található illóolajok részletes leírása itt olvasható.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Frissesség mesterkeverék” értékelése elsőként