Ajándékcsomag férfiaknak

8620 Ft

Termékek:

  • Autóillatosító diffúzor Mediterrán erdő illóolaj keverékkel
  • BIO Kubeba olaj (10 ml)
  • + Ajándék dísztasak
  • Ha megrendeled ezt a terméket, akkor 173 pontot szerezhetsz!

KTSPC099

Leírás

Természetes hatóanyagok a hétköznapokon is!

 

A letisztult vonalvezetésű, szellőzőrácsra illeszthető autós diffúzort egyszerre használhatjuk az autó illatosítására és aromaterápiás célokra is. Hangulatunknak, egészségi állapotunknak megfelelően bármilyen illóolajjal használhatjuk – így vezetés közben is élvezhetjük egy-egy illóolaj figyelemösszpontosítást segítő, nyugtató vagy éppen légzéskönnyítő, közérzetjavító hatását!

Elegáns autós diffúzor illóolajjal

Az autóillatosító diffúzor praktikus és modern megjelenésű kiegészítő a gépjárműben, ha a mesterséges illatosítókkal szemben a természetes illóolajokat részesítjük előnyben. A gyújtás nélkül használható diffúzor segítségével egyszerűen szabályozhatjuk az illatintenzítást. Az alumínium diffúzorhoz 3 db növényi alapú betétet (erre kell cseppenteni az illóolajat) és a koncentrálást segítő „Mediterrán erdő” illóolaj keveréket is csomagoltunk, így minden megvan ahhoz, hogy vezetés közben is élvezhessük az illóolajok jótékony hatásait.

Itt olvashatsz bővebben autós diffúzorunkról >

BIO Kubeba illóolaj

A citrusos illatú kubeba illóolaja tökéletesen felfrissíti bármely helyiség levegőjét a lakásban – az autó zárt légterében pedig azonnal érvényesül kellemesen friss illata! A 100%-os tisztaságú kubebaolaj nyugtató, hangulatjavító hatása segíthet a vezetésre összpontosításban, és az utasok is élvezni fogják az üdítően friss aromák csodás elegyét!

Itt olvashatsz bővebben a BIO Kubeba illóolajró l>

Cikkszám: KTSPC099

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Ajándékcsomag férfiaknak” értékelése elsőként