ANTIBACTERIA Borsmenta-Eukaliptusz-Rozmaring 20 ml

2329 Ft

Kiszerelés: 20 ml
Illat: Borsmenta, Eukaliptusz, Rozmaring

 

  • Ha megrendeled ezt a terméket, akkor 47 pontot szerezhetsz!

KTEGE018

,

Leírás

Az ANTIBACTERIA Borsmenta-Eukaliptusz-Rozmaring sprayről bővebben

Javasolt alkalmazás:
lakószobákban, közösségi terekben ajánljuk használatát, elsősorban a megfázásos, téli időszakban, de dohányfüstös, nehezen szellőztethető helyiségek levegőjének frissítésére, semlegesítésére az év bármely szakában alkalmazható.

 

Az Antibacteria (korábban AF) légfrissítő sprayk kiváló minőségű, antimikrobiális hatású illóolajokat tartalmaznak, melyek a megfázásos, őszi-téli időszakban a levegő tisztítására alkalmazhatóak. Mit is jelent ez? Például a borsmenta is antimikrobiális hatású, tehát képes elpusztítani a baktériumokat, gombákat és vírusokat.

Az Antibacteria termékcsalád emellett füstös, nehezen szellőztethető helyiségek levegőjének frissítésére az év bármely szakában használható. Kellemes illatuknak és speciális összetételüknek köszönhetően szekrények illatosítására (textildarabra vagy papírzsebkendőre fújva és a szekrénybe helyezve), illetve potpourrira permetezve is használhatók.

A borsmentaolajat, eukaliptuszolajat és rozmaringolajat tartalmazó permet kellemes nyugalmat áraszt, így lakószobákban, közösségi terekben ajánljuk használatát. Kiválóan alkalmas dohányfüstös helyiségek levegőjének semlegesítésére.

A koncentrált összetétel lehetővé teszi, hogy 1-2 fújásnyi permet hosszú ideig kellemes, friss illatot biztosítson.

Tűzveszélyes (F) Irritatív (Xi) Környezeti veszély (N)

Biocidok alkalmazásakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!

Cikkszám: KTEGE018

ANTIBACTERIA Borsmenta-Eukaliptusz-Rozmaring 20 ml termékről 1 értékelés

  1. violatoth

    Az irodámban szoktam használni főleg téli időszakban, hogy picit fertőtlenítsem a levegőt, és elkerülhessem a betegségeket. Amúgy nagyon kellemes, friss illata van, eddig bejön!

Mondd el a véleményed