Megtisztulás mesterkeverék

2889 Ft

Illóolaj keverék szakértőink ajánlásával

Kiszerelés: 10 ml

Ti mondtátok a Megtisztulás mesterkeverékről

A citrusos-gyümölcsös illatú Megtisztulás illóolaj keverék természetes módon járul hozzá a közérzet javításához. Energizáló hatásának köszönhetően a stresszes hétköznapok után testi és lelki felfrissülést nyújt. Kiválóan alkalmazható aromaterápiára, a légtér általános frissítésére, illatosítására.

A terméket jelenleg az eredeti doboza nélkül, üvegcsében szállítjuk!

  • Ha megrendeled ezt a terméket, akkor 58 pontot szerezhetsz!

KTLEV038

,

Leírás

Ti kértétek – mi megvalósítottuk! Értékes visszajelzéseiteket, véleményeteket, kérdéseiteket figyelembe véve szakértőink segítségével most vadonatúj illóolaj keverékeket alkottunk, melyek célzottan egy-egy speciális problémakört helyeznek fókuszba.

MIRE HASZNÁLHATJUK A MEGTISZTULÁS ILLÓOLAJ KEVERÉKET?

A kellemesen citrusos-gyümölcsös illatú aromaterápiás illóolaj keverék kiválóan alkalmazható a légtér frissítésére, tisztítására, közérzetjavító és légzéskönnyítő hatásának köszönhetően enyhítheti a légúti megbetegedéssel járó tüneteket.

A citrom és a grapefruit frissítő aromái természetes légzésjavító és keringésfokozó, élénkítő, energizáló hatással rendelkeznek, hozzájárulva a megfázással, légúti megbetegedéssel járó tünetek csökkentéséhez és a légutak tisztításához.

MILYEN ILLÓOLAJOKAT TARTALMAZ A MEGTISZTULÁS ILLÓOLAJ KEVERÉK?

Citromolaj (Citrus limonum, 66,67%), grapefruit olaj (Citrus paradisi,  33,33%)

Citromolaj: A citromfa gyümölcsének héjából nyert illóolaj antimikrobiális, fertőtlenítő, hangulatjavító és frissítő hatással rendelkezik.

Grapefruit olaj: A grapefruit terméshéjából nyert illóolaj nyugtató, légzéskönnyítő hatású, valamint masszázsolajok alkotórészeként serkentheti a bőr alatti szövetek vérellátását és a nyirokkeringést.

A MEGTISZTULÁS ILLÓOLAJ KEVERÉK HASZNÁLATA

Légfrissítésre, párologtatásra, aromafürdőhöz, belégzésre, bőrápolásra, otthonunk tisztán tartására.

PÁROLOGTATÁS: cseppentsünk 4-5 cseppet az aromalámpa vízzel töltött részébe, a párologtatóba vagy a diffúzorba.

LÉGTÉRFRISSÍTÉS: készítsünk illatosító permetet a mesterkeverék és víz 1:20 arányú keverékéből egy szórófejes flakonban. Használat előtt rázzuk össze jól a keveréket, és szükség esetén naponta akár többször is permetezzünk vele néhányszor a szórófejet kissé felfelé tartva.

BŐRÁPOLÁS: vérkeringés fokozó masszázsolaj készítéséhez oldjunk fel 5 csepp Megtisztulás mesterkeveréket 2 dl mandulaolajban, és használjuk az illatos elegyet testápolóként bőrünkbe masszírozva.

TAKARÍTÁSRA: 4 dl vízhez adjunk 4-5 csepp Megtisztulás mesterkeveréket és 1,5 dl almaecetet!

Cikkszám: KTLEV038

Kiegészítés

Az illóolaj keverékben található illóolajok részletes leírása itt olvasható.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Megtisztulás mesterkeverék” értékelése elsőként