Cipőszagtalanító spray

2329 Ft

  • Ha megrendeled ezt a terméket, akkor 47 pontot szerezhetsz!

Leírás

Az illóolajok segítségével nemcsak a lábápolásra és a lábak higiéniájára kínálunk megoldást. Az illóolajos cipőszagtanító spray egy természetes módszer a cipőillatosításra – akár újonnan vásárolt, kellemetlen szagú lábbelik, akár a láb izzadása miatti kellemetlen szagú lábbelikről van szó!

A teafa és a levendula illóolaj felhasználásával készült cipőszagtalanító spray az illóolajok gomba- és baktériumellenes tulajdonságainak köszönhetően gondoskodik a higiéniáról, semlegesíti a kellemetlen szagokat, és kellemes illatot kölcsönöz lábbelinknek.

Milyen illóolajokat tartalmaz a cipőszagtalanító spray?

Teafaolaj (Melaleuca alternifolia)
A teafa levélzetéből és gallyaiból nyert illóolaj kiváló gyulladáscsökkentő, antimikrobiális, fertőtlenítő hatással rendelkezik. A cipődezodorálás mellett ezt az illóolajat használhatjuk légfrissítésre, párologtatásra, rovarcsípésre, bőrápolásra, aromafürdőhöz, belégzésre és otthonunk tisztán tartására is.

Levendulaolaj (Lavandula angustifolia)
A francia levendula friss, virághozó ágvégeiből nyert illóolaj baktérium- és gombaellenes hatási mellett nyugtató, pihentető hatással is rendelkezik, így otthonunk tisztán tartása és a ruhaneműk felfrissítése mellett többek között légfrissítésre, bőrápolásra is használhatjuk.

A cipő illatosító spray használata

Permetezd a cipő szagtalanító spray-t a cipő belső részére, majd minimum 3 percig hagyd megszáradni, mielőtt felveszed a cipőt. A termék használatakor a cipő belseje ne legyen nedves, a spray-t kizárólag csak teljesen száraz lábbelin alkalmazd!

Milyen cipőkhöz használható a cipő szagtalanító spray?

Az illóolajos cipő szagtalanító spray-t használhatod bármilyen sportcipőhöz, tornacipőhöz, alkalmi cipőhöz és csizmához.

Cikkszám: KTEGE035

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Cipőszagtalanító spray” értékelése elsőként