Álomvilág mesterkeverék

2889 Ft

Illóolaj keverék szakértőink ajánlásával

Kiszerelés: 10 ml

Ti mondtátok az Álomvilág mesterkeverékről

A friss, citrusos illatú Álomvilág mesterkeverék természetes módon segíti a feszültségoldást, az ellazulást, a testi-lelki harmónia megteremtését. Kiválóan alkalmazható relaxációs gyakorlatokhoz, meditációhoz, aromaterápiára, a légtér általános frissítésére, illatosítására.

A terméket jelenleg az eredeti doboza nélkül, üvegcsében szállítjuk!

  • Ha megrendeled ezt a terméket, akkor 58 pontot szerezhetsz!

KTLEV037

,

Leírás

Ti kértétek – mi megvalósítottuk! Értékes visszajelzéseiteket, véleményeteket, kérdéseiteket figyelembe véve szakértőink segítségével most vadonatúj illóolaj keverékeket alkottunk, melyek célzottan egy-egy speciális problémakört helyeznek fókuszba.

MIRE HASZNÁLHATJUK AZ ÁLOMVILÁG ILLÓOLAJ KEVERÉKET?

A friss, kissé citrusos illatú aromaterápiás illóolaj keverék természetes módon, 100%-os tisztaságú növényi esszenciákkal segíti a feszültségoldást, az ellazulást, a testi-lelki harmónia megteremtését.

A francia levendula és a kubeba kellemes aromái természetes nyugtató hatással rendelkeznek, hozzájárulva a pihentető, minőségi alváshoz és az alvászavarok enyhítéséhez. Kiválóan alkalmazhatjuk relaxációs gyakorlatokhoz, meditációhoz, a légtér általános frissítésére, illatosítására és biztonsággal használhatjuk az aromadiffúzorban a gyerekszobában is.

Használjuk párologtatásra, adjunk néhány cseppet az ágyneműk, ruhaneműk mosása során az öblítőhöz, vagy készítsünk segítségével illatos, pihentető aromafürdőt.

MILYEN ILLÓOLAJOKAT TARTALMAZ AZ ÁLOMVILÁG ILLÓOLAJ KEVERÉK?

Kubebaolaj (Litsea cubeba, 50%), francia levendulaolaj (Lavandula angustifolia,  25%), citromfű olaj (Melissa officinalis, 25%

Kubebaolaj: A kubeba vagy faggyúfa terméséből nyert illóolaj lazító, nyugtató hatását hangulatjavítás és relaxáció céljából használjuk leggyakrabban.

Francia levendulaolaj: A francia levendula friss ágvégeiből nyert illóolaj közismert nyugtató, relaxáló hatásairól, használhatjuk stressz esetén, a szorongás, idegesség csillapítására és alvászavarok leküzdésére is.

Citromfű olaj: A citromfű nyugtató, fertőtlenítő hatásainak köszönhetően belélegezve  enyhítheti a fejfájást és segíthet a simaizom eredetű görcsök oldásában.

AZ ÁLOMVILÁG ILLÓOLAJ KEVERÉK HASZNÁLATA

Légfrissítésre, párologtatásra, aromafürdőhöz, belégzésre.

PÁROLOGTATÁS: cseppentsünk 4-5 cseppet az aromalámpa vízzel töltött részébe, a párologtatóba vagy a diffúzorba.

LÉGTÉRFRISSÍTÉS: készítsünk stresszoldó, illatosító permetet a mesterkeverék és víz 1:20 arányú keverékéből egy szórófejes flakonban. Használat előtt rázzuk össze jól a keveréket, és szükség esetén naponta akár többször is permetezzünk vele néhányszor a szórófejet kissé felfelé tartva.

AROMAFÜRDŐ: feszültségoldáshoz készítsünk frissítő aromafürdőt. Keverjünk el 3 csepp mesterkeveréket 1 evőkanálnyi tejszínben, mézben, vagy a habfürdőben, majd adjuk a fürdővízhez.

MOSÁSHOZ: ha igazán pihentető alvásra vágyunk, adjunk néhány cseppet az ágyneműk, ruhaneműk, függönyök mosása során az öblítőhöz!

Cikkszám: KTLEV037

Kiegészítés

Az illóolaj keverékben található illóolajok részletes leírása itt olvasható.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Álomvilág mesterkeverék” értékelése elsőként