Instant mélyhidaratálás hosszú távon: ismerd meg az Aromax Hyaluron arcszérumot!

  • Hírek
  • 2023-08-31
  • 0

A „kettős hidratálás” egy olyan innovatív formulát takar, melyet a hialuronsav és a xylitol glucose hatóanyagok kombinációja kínál. Az Aromax Hyaluron szérumban ez a két fő összetevő, melynek köszönhetően azonnali, intenzív és hosszantartó hidratálást nyújt a bőr mélyebb rétegeiben is.

A hidratáló szérumban a hialuronsav só formája (sodyum hyaluronate) taláható, mely a xylitol glucose hatóanyaggal párban 2 lépésben fejti ki hatását:

·       a bőr felső hámrétegében és a bőr mélyebb rétegeiben felszívódva (epidermisz és dermisz) helyreállítja a bőr nedvességtartalmát és fokozza a természetes vízmegtartó képességét,

·       valamint a ceramidtermelés serkentésével meggátolja az ún. transzepidermális vízvesztést is.

A rendszeres hidratálást és a hialuronsavat tartalmazó krémek, szérumok használatát már a húszas évek közepétől érdemes beleépíteni a szépségápolási rutinba férfiaknak és nőknek egyaránt.

hyaluron szérum

Hogyan használd az Aromax hialuronsavas szérumot?

Az alapos arctisztítást követően a bőr előkészítése alkoholmentes tonikkal folytatódhat, majd a bőrápoló krémek, esetleg a sminkelés előtt érdemes egy finom hidratált alapot adni bőrünknek: ujjainkkal, arcmasszírozó roller (szépségroller, ásványroller) vagy gua sha kő segítségével finom mozdulatokkal dolgozzuk be bőrünkbe (arc, nyak, dekoltázs) a hialuron szérum értékes hatóanyagait, és várjunk, míg teljesen felszívódik.

A szemkörnyéken nagyon óvatosan használjuk, a belső szemzugtól kifelé haladjunk apró, finom, gyengéden ütögető mozdulatokkal. A nyakon és a dekoltázsápolás során körkörösen masszírozzuk be a hialuronszérumot a bőrbe.

Kettős hidratáló hatású hialuronsavas szérumunk gyorsan felszívódik, nem hagy maga után kellemetlen tapintást vagy ragacsos érzetet. A bőrfelszín kisimul, selymes érzetű, természetes fényű lesz, így közvetlenül utána jöhetnek még különböző krémek, sminkelhetsz, vagy egy fényvédő használatával is zárhatod a reggeli bőrápolást.

Ha bőröd kifejezetten száraz, feszül, viszket, bátran használhatod naponta kétszer, az esti arclemosás után is a szérumot.

Használhatjuk együtt a hialuronsavas szérumot más szérumokkal is?

Természetesen igen, sőt – a hialuronsav nagyon jól működik együtt a C-vitaminos, kollagénes és retinolos termékekkel is. Nézz körül többi szépségápolási termékünk közt is webáruházunkban!

Lehetünk allergiásak a hialuronsavra?

Természetesen az egyéni érzékenységre figyelni kell, mert bár a hialuronsavra immunválaszként adott allergia viszonylag ritka, a bőr érzékenysége egyéni adottság.  Ilyen reakció a szájon át szedhető készítmények, ill. tűs szépészeti beavatkozásoknál az injekciós töltőanyagok alkalmazása esetén (ajaktöltés, ráncfeltöltés) sem mondható gyakorinak. Bármilyen új arcápoló használata előtt érdemes bőrpróbát végezni a könyökhajlatban, különösen érzékeny bőr esetén. 

 

VÁSÁROLNI SZERETNÉK

Megosztás:

Milyen tüneketek okozhat, ha nem figyelsz oda bőröd hidratáltságára?

Illóolaj-szupercsapat köhögés és megfázás ellen

Szólj hozzá az alábbi cikkhez “Instant mélyhidaratálás hosszú távon: ismerd meg az Aromax Hyaluron arcszérumot!”