AROMATERÁPIA A KOCSIBAN? IGEN!

  • Hírek
  • 2021-11-03
  • 0

Mostantól vezetés közben is élvezheted kedvenc illóolajod varázslatos illatát az Aromax praktikus illatosítójának köszönhetően.

Vidd magaddal aktuális kedvenc illóolajodat, és használd ki azok egészség- és közérzetjavító hatását vezetés közben is! Az autóillatosításnak nem kell csupán a kellemetlen szagok elfedéséről szólnia, érdemes tudatosan úgy választani illóolajat, hogy maximálisan kihasználjuk azok hatását.

AUTÓILLATOSÍTÓ ÉKSZER: EGYSZER HASZNÁLAT

Az illóolajokat párologtató autóillatosító ékszernél kevés egyszerűbb dolog van a kocsiban. Helyezz egy filckorongot a könnyen nyitható, csipkemintás fedőrács alá, csepegtess rá kedvenc olajodból, tedd rá vissza a rácsot, és helyezd a klipsszel az autó szellőzőrácsára ezt a csinos kis ékszert.

Érdemes cserélgetni a benne lévő filckorongokat, hogy az egyes olajokat keveredés nélkül élvezhesd. A dobozban 6 db színes filckorongot találsz, úgyhogy kedvedre variálhatod a különböző olajokat.

A csomagban a 2 db elegáns illatosító ékszer és a filckorongok mellett egy Aromax Otthonod illata – Egzotikus illóolaj keverék is van az induláshoz, így kiváló akkor is, ha ajándékba szánod.
Lényeges, hogy magát az illóolajat ne tárold majd nyáron magas hőmérsékleten az autóban, minimum a kesztyűtartóba tedd be.

ILLÓOLAJOK, AMIK JÓL JÖHETNEK VEZETÉS KÖZBEN IS

Az őszi-téli megfázásos időszakban a fertőtlenítés, antibakteriális, gombaellenes hatás kerül előtérbe az illóolajok kapcsán. Nagy kedvencem a bergamott, ami egy, a hagyományosnál édesebb ízvilágú citrusféle, és a fertőtlenítés mellett antidepresszáns hatása is előnyére válik. Ugyanilyen izgalmas illatvilág a kubeba olajé, amit teafaolajjal kombinálva még szezonálisabbá tehetsz fertőtlenítő hatását tekintve.

Bergamott

Jól jöhetnek azok az illóolajok is a kocsiban, amelyek a koncentrációt javítják. A citrom és a rozmaring illóolaja serkentik az agyműködést és az önbizalomra is kedvezően hatnak.

Rozmaring

Megosztás:

Így lehet harmonikusabb az otthonod az illóolajoktól!

Kicsi, mutatós és praktikus is – Kipróbáltuk az Aromax hordozható száraz diffúzorát

Szólj hozzá az alábbi cikkhez “AROMATERÁPIA A KOCSIBAN? IGEN!”