A tiszta és egészséges levegő titka

  • Hírek
  • 2020-01-27
  • 0

Aki gyakran olvassa cikkeinket már tudhatja, hogy nem győzzük hangsúlyozni a tiszta, jó minőségű levegő fontosságát. Hiszen a megfelelően beállított levegő akár az otthonunkban, akár a munkahelyünkön, hozzájárulhat jó közérzetünkhöz, és komoly befolyásolási tényező az egészségünkre nézve. A rossz levegő növeli a légúti megbetegedések és a légzőszervi betegségek kockázatát, rontja a koncentrációképességet, fejfájást és rossz alvást idézhet elő, és ez csak néhány hatás, a sok közül. De mit tehetünk az ideális levegőért?

A megfelelő páratartalom beállítása

A levegő minőségének meghatározó része a megfelelő páratartalom is. Ez akkor ideális, ha 40% és 60% között van. A különböző évszakokra jellemző időjárás, és a helyiségek sajátosságai mellett számos esetben van szükség a levegő páratartalmának optimalizálására külső segítséggel. A gyerekek szobájában érdemes kifejezetten figyelni erre. Itt a legjobb ha 50% körüli a páratartalom.

My Deer Párásító készülékünk hideg gőzt bocsát ki, ezáltal alkalmas hálószoba, gyerekszoba, nappali vagy akár az iroda levegőjének párásítására. A technológiának köszönhetően a készülék zajtalan, hosszantartó párologtatásra alkalmas.

Friss, illatos levegő

A levegő kellemes illata nem csak a komfortérzetünkre hat! A minket körülvevő illatok nagyobb hatással vannak a pszichénkre, mint gondolnád. Az aromaterápia lényege, hogy minden illatnak megvan a maga hatása. Vannak illatok, amelyek megnyugtatnak, és vannak, amelyek elősegítik a koncentrációnkat. Míg egy kellemetlen szagú helyiségben az egyre romló komfortérzet ingerlékenységet generál, addig a megfelelő illóolajokkal az általunk választott hatást érhetjük el. Ráadásul ahhoz, hogy megelőzzük a különböző megbetegedéseket, elengedhetetlen a légtér folyamatos fertőtlenítése.

A Borsmenta, Cédrusfa, Ciprus, Édesnarancs és Eukaliptusz antimikrobiális tulajdonságokkal rendelkeznek, ami azt jelenti, hogy rendkívül hatékony a baktérium és vírusölő hatásuk. Ezekkel érdemes folyamatosan párologtatni, hogy tiszta legyen a levegő.

Extra tipp: Az Antibacteria légfrissítő spray-k antimikrobiális hatású illóolaj kombinációkat tartalmaznak, a tökéletesen friss, tiszta levegőért. Néhány fújásnyi permet elegendő egy helyiség megtisztítására. Alkalmas gyerekszobák levegőjének hosszú távon való tisztán tartására, használhatod a munkahelyeden, de akár az egész lakásban is elűzheted vele a baktériumokat, védve magad és családodat a betegségektől.

Megosztás:

Természetes megoldásokkal, a vírusos tünetek ellen

Legyen egy saját illatod! – Parfümkészítés tippek és recept

Szólj hozzá az alábbi cikkhez “A tiszta és egészséges levegő titka”