Tripla hűségpontok minden vásárlás esetén

TRIPLA HŰSÉGPONTOK MINDEN VÁSÁRLÁS ESETÉN

 

Itt a tökéletes alkalom, hogy kedvedre válogass kedvenc Aromax termékeid közül, hiszen 10 napon keresztül megháromszorozzuk hűségpontjaidat!

Tapasztald meg saját bőrödön natúr kozmetikumaink és bázisolajaink jótékony hatásait, élvezd az aromaterápia adta nyugodt, relaxáló hangulatot otthonodban 100%-os tisztaságú illóolajaink és aromaterápiás készülékeink segítségével, hidratáld hajad és fejbőröd természetes hajápolóink rendszeres használatával – és gyűjts háromszor annyi Esszencia klub hűségpontot 10 teljes napon keresztül 2023. április 1-10. között minden webshopos vásárlásod során!

Mit jelentenek a háromszoros hűségpontok?

Aromax Esszencia klubtagként minden vásárlásod mellé hűségpontokat írunk jóvá, melyeket akár már következő vásárlásod során is beválthatsz forintos kedvezményre. 2023. április 1-10. között minden alapból megszerezhető hűségpontot megháromszorozunk, így a beváltható kedvezmény is háromszor annyit fog érni következő vásárlásod alkalmával!

Ha még nincs Esszencia klub regisztrációd, ne felejtsd el létrehozni egyedi felhasználói fiókodat következő vásárlásod előtt ITT!

Add meg születésnapod dátumát regisztrációd során, és a jeles napon 500 hűségpontot írunk jóvá fiókodban, melyet akár már következő vásárlásod során fel is tudsz használni 500 forint kedvezményként!

Az akció időtartama: 2023. április 1-10.

A tripla pontokat az akció időtartama alatt MINDEN termékünk vásárlása esetén biztosítjuk.