BIO illóolaj termékminták


BIO illóolajaink bevizsgált, 100% tisztaságú, esszenciális növényi olajok, amelyek vegyszermentes eljárással készülnek. Akár órákig érezhető illatok: a koncentrált hatóanyagtartalomnak köszönhetően kifejezetten intenzív, tartósabb illóolajok széles választékban. Gazdaságos felhasználás: néhány csepp – hosszan tartó illatvarázs.

Mind a(z) 3 találat megjelenítve

  • Rendezés:

Bio Borsosmentaolaj termékminta

400 Ft

Hogyan érdemes felhasználni a BIO Borsosmentaolaj mintádat?

A borsosmenta illóolaja diffúzorban történő párolgása során frissíti az elmét, enyhítheti a fejfájást, bázisolajjal – akár napraforgóolajjal – enyhén hígítva alkalmazható helyi érzéstelenítésre is. Csecsemőknél és 5 éves kor alatti gyermekeknél ne használd az orr környékén ezt az olajat!
További felhasználási tippekért vagy a BIO Borsosmentaolaj nagyobb kiszereléséért kattints ide >
A BIO Borsosmentaolaj biztonsági adatlapja >

A termék átmenetileg nem elérhető.

Bio Eukaliptuszolaj termékminta

400 Ft

Hogyan érdemes felhasználni a BIO Eukaliptuszolaj mintádat?

Az eukaliptusz illóolaja diffúzorban párologtatva frissítő hatással rendelkezik, segíthet a nyákoldásban, a gyulladáscsökkentésben, és belélegezve köptető hatása is van. Használhatod tehát akár légfrissítésre is, de jótékony hatásait kifejti bedőrzsölőként, aromafürdőbe csepegtetve. Segíthet a sportsérülések, izomfájdalmak tüneteinek enyhítése során is: próbáld ki testápolódba cseppentve! Csecsemőknél és 5 éves kor alatti gyermekeknél ne használd ezt az olajat!
További felhasználási tippekért vagy a BIO Eukaliptuszolaj nagyobb kiszereléséért kattints ide >
A BIO Eukaliptuszolaj biztonsági adatlapja >

Bio Levendulaolaj termékminta

400 Ft

Hogyan érdemes felhasználni a BIO Levendulaolaj mintádat?

A francia levendula illóolaj diffúzorban párologtatva nyugtató, relaxáló hatással rendelkezik, alkalmas lehet a szorongás, idegesség csillapítására és alvászavarok leküzdésére is. Bedörzsölőként és aromafürdő formájában is alkalmazhatod mozgásszervi és reumás panaszok esetén: próbáld ki testápolódba cseppentve!
További felhasználási tippekért vagy a BIO Francia levendulaolaj nagyobb kiszereléséért kattints ide >
A BIO Francia levendulaolaj biztonsági adatlapja >