Ajándék tőlünk neked!

Ajándék tőlünk neked!

Természetes felfrissülés az Aromax-szal októberben is!

Decemberben is szuper meglepetéseket tartogatunk számodra! Élvezd a telet webshopunkban kapható természetes kozmetikumainkkal, aromaterápiás készülékeinkkel, arc- és hajápolóinkkal, népszerű mono- és bázisolajainkkal, antibacteriális spray-inkkel, levegőtisztító készülékeinkkel, természetes illóolaj keverékeinkkel, és további aromaterápiás különlegességeinkkel!

 

2023. december 11-17. között meghatározott összegek feletti vásárlás esetén különböző ajándékok várnak Rád a www.aromax.hu oldalon!

● 20.000 Ft feletti vásárlás esetén ajándékba küldünk egy Aromax Mini száraz diffúzort és egy Hópihe illóolaj keveréket.
● 30.000 Ft feletti vásárlás esetén ajándékba küldünk egy Aromax Mini száraz diffúzort, egy Hópihe illóolaj keveréket és egy Szaloncukor illóolaj keveréket.
● 45.000 Ft feletti vásárlás esetén pedig egy Aromax Mini száraz diffúzort, egy Hópihe illóolaj keveréket, egy Szaloncukor illóolaj keveréket, egy Aromax 5 az 1-ben Levegőtisztító készüléket, és egy meglepetés kozmetikumot küldünk ajándékba!

 

Gyűjtsd az Esszencia klub hűségpontokat decemberi eszközakciónk alatt is, amiket akár már következő vásárlásod során is forintra tudod váltani a még nagyobb kedvezményekért!

*Az értékhatár a végösszegre vonatkozik, a szállítási költséget nem tartalmazza, az aktuális hét termékére vonatkozó akcióval összevonható.