Ajándék tőlünk neked!

Ajándék tőlünk neked!

Természetes felfrissülés az Aromax-szal októberben is!

Októberben is szuper meglepetéseket tartogatunk számodra! Élvezd az őszt webshopunkban kapható természetes kozmetikumainkkal, aromaterápiás készülékeinkkel, arc- és hajápolóinkkal, népszerű mono- és bázisolajainkkal, antibacteriális spray-inkkel, levegőtisztító készülékeinkkel, természetes illóolaj keverékeinkkel, és további aromaterápiás különlegességeinkkel!

 

2023. október 02-08. között bizonyos összegek feletti vásárlás esetén különböző ajándékok várnak Rád a www.aromax.hu oldalon!

  • 20.000 Ft feletti vásárlás esetén ajándékba küldünk 3db BIO illóolaj termékmintát, és egy Inhaláló stiftet Levendula illóolajjal
  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén ajándékba küldünk 3db BIO illóolaj termékmintát, egy Inhaláló stiftet Levendula illóolajjal, és egy Autóillatósító diffúzort Mediterrán erdő illóolaj keverékkel,
  • 45.000 Ft feletti vásárlás esetén pedig 3db BIO illóolaj termékmintát, egy Inhaláló stiftet Levendula illóolajjal, egy Autóillatósító diffúzort Mediterrán erdő illóolaj keverékkel, és egy Aromax Mini száraz diffúzort küldünk ajándékba!

 

Gyűjtsd az Esszencia klub hűségpontokat októberi eszközakciónk alatt is, melyeket akár már következő vásárlásod során is forintra tudod váltani a még nagyobb kedvezményekért!

*Az értékhatár a végösszegre vonatkozik, a szállítási költséget nem tartalmazza, az aktuális hét termékére vonatkozó akcióval összevonható.