Arcápoló csomag ajándék gua sha kővel

Arcápoló csomag ajándék gua sha kővel

Ünnepeljük együtt a Nőket 8 teljes napon keresztül!

Nőnap alkalmából egy igazán szépséges meglepetéssel készültünk: összeállítottunk egy különleges szépségápolási csomagot, melyben 2 Hyaluron szérumot, 3 arcápoló olajat és 1 db gua sha követ találsz – ráadásul 2023. március 08-ig a csomag -20% kedvezménnyel szerezhető be webshopunkban!

 

Ismerd meg közelebbről a csomagban található arcápolókat:

Gránátalmaolaj – az érzékeny bőrön is kiválóan használható bőrfeszesítő, bőröregedésgátló hatással rendelkező olaj erősíti a bőr természetes védekezőképességét, segít megőrizni a bőr nedvességtartalmát és véd a szabadgyökök káros hatásaitól.

Hyaluron szérum vörösáfonya őssejttel – a hyaluronsavat, vörösáfonya őssejtet, E- és D- vitamint, rózsavizet, zöldtea kivonatot, valamint szójafehérjét tartalmazó bőrápoló komplex csökkenti a ráncok láthatóságát, halványítja a bőr elszíneződéseit, hidratálja, feszesíti a bőrt és serkenti a kollagéntermelést, valamint a sejtek anyagcseréjét. Kifejezetten ajánljuk UV károsodott bőrre, napozás utáni használatra és a bőröregedés ellen.

Hyaluron szérum aloe verával – a szérum egyedülálló hatóanyagai a bőr mélyebb rétegeibe bedolgozva hosszan tartó, mély hidratálást biztosítanak a bőrnek. Ideális sminkalap, hiszen gyorsan beszívódik. A hyaluronsav kiváló vízmegkötő hatású, fokozza a kollagénrostok képződését, látványosan javítja a bőr rugalmasságát és tónusát. Az aloe vera kivonat elősegíti a bőr regenerációját, míg az új-zélandi páfránykivonat feszesítő hatást biztosít.

Ligetszépe olaj – az érzékeny, irritált, UV károsodott bőrön fejti ki hatását igazán ez a bőrvédő, hidratáló hatású olaj. Kiválóan használhatjuk a szem alatti sötét karikák halványítására, a finom ráncok láthatóságának csökkentésére.

Csipkebogyóolaj – intenzív ápolást biztosít a szem és az ajkak körüli bőr számára, halványítja a szem körüli sötét karikákat, ráncokat, valamint természetesen fénylő, ragyogó bőrképet biztosít.

A csomag tartalma:

 

Az Arcápoló csomagra 2023.03.01-08. között -20% kedvezményt biztosítunk webshopunkban. A kedvezmény más akciókkal nem összevonható, a szállítási költségre nem vonatkozik.