Újdonság az otthonod ideális páratartalmáért

  • Hírek
  • 2019-11-25
  • 0

Az ünnepek közeledtével egy elragadó új terméket hoztunk, ami nemcsak különleges külsejével, de rendkívül hasznos funkciójával is le fog venni a lábadról! Egy nagyszerű párásító készülékkel készültünk, ami gondoskodik otthonod ideális páratartalmáról!

A hidegebb, téli időszakban többet tartózkodunk a lakásban, és kevesebbet a friss levegőn. Ráadásul ilyenkor fokozottan ki vagyunk téve a légúti megbetegedéseknek. Ezek a tényezők mind arra intenek, hogy ilyenkor kiemelten érdemes odafigyelni a lakás megfelelő páratartalmának biztosítására. Ebben segít My Deer Párásító készülékünk.

Miért fontos a párásítást?

A levegő minőségének meghatározó része a megfelelő páratartalom is. Ez akkor ideális, ha 40% és 60% között van. Télen, a fűtés hatására a lakás levegője meleg és száraz lesz, ezért általában a legtöbb otthonban szükség a van a levegő páratartalmának visszaállítására külső segítséggel.

A gyerekek szobájában érdemes kifejezetten figyelni erre. Itt a legjobb ha 50% körüli a páratartalom. A gyerekszoba levegőjének minősége ugyanis befolyásolhatja a fejlődő szervezet védekező képességét a betegségekkel szemben, valamint azt, hogy milyen légzőszervi betegségek alakulhatnak ki nála a későbbiekben, pl.: allergia, asztma.

A levegő páratartalmának hatása a közérzetünkre

  • Míg a száraz levegőjű lakásban jobban fázunk, a magasabb páratartalom növeli hőérzetünket, így a fűtést sem kell annyira magas fokozatra kapcsolnunk.
  • Az alacsony páratartalom szárítja a bőrünket és a nyálkahártyát, aminek így  csökkenhet az ellenálló képessége.
  • A száraz levegőben rosszabbul alszunk, és gyakori fejfájást is előidézhet.
  • A párás levegő minimálisra csökkentheti a légúti megbetegedések és légzőszervi betegségek kockázatát.

My Deer Párásító készülék

Párásító készülékünk hideg gőzt bocsát ki, ezáltal alkalmas hálószoba, gyerekszoba, nappali vagy akár az iroda levegőjének párásítására. A technológiának köszönhetően a készülék zajtalan, hosszantartó párologtatásra alkalmas. A készülék igény szerint váltakozó, vagy a hangulatunknak éppen megfelelő rögzített színű LED világítás üzemmódra állítható.

A párásító illóolajjal történő együtt alkalmazása tilos! A készüléket csapvíz, esetleg ásványvíz párologtatására ajánljuk.

Megosztás:

Karácsonyi illatok

Ajándék ötletek karácsonyra

Szólj hozzá az alábbi cikkhez “Újdonság az otthonod ideális páratartalmáért”