Tedd élhetőbbé otthonod és a bolygót!

  • Hírek
  • 2021-11-03
  • 0

Ahogy az igazi napsütéses tavasz közeledik, egyre nehezebb elviselni az otthon töltött napokat. Éppen ezért minden apró lépés, melyet azért teszünk, hogy otthonunk szebb és élhetőbb legyen, sokat számít, hiszen a tisztaság, az illatok, a színek mind befolyásolják hangulatunkat. De vajon gondolunk-e bolygónkra is, mikor otthonunkat szeretnénk kényelmesebbé varázsolni? Miért is ne dönthetnénk tudatosan és választanánk olyan termékeket, amikről tudjuk, hogy jótékony hatással vannak környezetünkre?


Fotó: Getty images/Glamour

Az Aromax „zöld erdő, zöld bolygó” programjával most nem csak az otthonodban teremthetsz tisztább levegőt, hanem egy globális cél eléréséhez is hozzájárulhatsz. A márka és a MyForest közös együttműködése a globális felmelegedés égető problémájára, valamint a légszennyezés káros hatásaira hívja fel a figyelmet. A Közösségi Erdőkért Alapítvány missziója, hogy elsősorban hazánkban járuljon hozzá a Föld erdőinek növeléséhez, ezzel egy élhetőbb jövőt teremtve.

A MyForest egy közösségi finanszírozással működő alapítvány, amelynek nem titkolt hosszútávú célja a földi erdők számának megduplázása. Hogyan? Közösségi erdők telepítésével. Az úgynevezett örökerdők hosszútávú fennmaradását biztosítja, hogy a telepített fákat sem kitermelni, sem pedig kivágni nem lehet. Ám a Közösségi Erdőkért Alapítvány nem csak fákat ültet. Megteremtik a földterület használatának jogi és szakmai feltételeit, megszervezik a közösségi gyűjtést, biztosítják a telepítendő erdők erdészeti hátterét, valamint hosszútávú fennmaradását. Ezt a jól kidolgozott módszert és a hozzá kapcsolódó gondolkodásmódot igyekeznek nem csak itthon, de külföldön is terjeszteni, hogy a MyForesthez hasonló kezdeményezések teret nyerjenek.


Fotó: Aromax / MyForest

Ahogyan a fák gondoskodnak környezetünkről, úgy gondoskodik az Aromax is, hogy otthonodban mindig friss és tiszta legyen a levegő. Az Aromax 5 az 1-ben Levegőtisztító LLDS technológiája (vákumozott téren keresztül többször áramoltatott levegő) nem csak a kellemetlen szagokat semlegesíti, de vírusölő, baktériumölő és pollenszűrő hatással teszi egészségesebbé a mikrokörnyezeted. A készülékek csendesek, illóolajokkal együtt is használhatóak, nedves szűrőrendszerüknek köszönhetően pedig nagyon egyszerűen, csapvízzel működnek.


Fotó: Aromax

Különlegességük, hogy a sterilebb levegőnek köszönhetően csökkentik az allergiás és asztmás tüneteket, segítenek megelőzni a légúti megbetegedések kialakulását, valamint kiemelkedően jó vírus-inaktiváló hatással is rendelkeznek. Az Aromax Levegőtisztító készülékek megvásárlásával nemcsak magadért, hanem a környezetedért és a bolygóért is teszel, a készülék megvásárlásáért ugyanis névre szóló facsemetét ültetnek Neked 2021 őszén a MyForest közreműködésével!

Megosztás:

Illóolajok bevetésen – Te próbáltad már így használni őket?

Így lehet harmonikusabb az otthonod az illóolajoktól!

Szólj hozzá az alábbi cikkhez “Tedd élhetőbbé otthonod és a bolygót!”