Karácsonyi illatok

  • Hírek
  • 2019-11-07
  • 0

Hangolódj rá a karácsonyra már a készülődés időszakában! Az Aromax karácsonyi illatai elhozzák otthonodba az ünnepi hangulatot. Három ellenállhatatlan illat kombinációval készültünk nektek az idei szezonra. Neked melyik lesz a kedvenced?

Téli tea – mámorosan citrusos

A Téli tea illóolaj keverék az édes citrusok illatával, és egy kis fűszeres csavarral hoz melegséget otthonodba, és édesíti meg a téli hétköznapokat.

A benne található Bergamott nyugtató hatású, kiváló szorongás és álmatlanság ellen. A Kubeba kellemes citrusos illata mellett remek stresszűző is. A Fahéj antibakteriális tulajdonságával járul hozzá a keverék jótékony hatásaihoz. A Grapefruit illóolaj friss, üde illata mellett szintén antibakteriális hatású is.

Ezt a keveréket Neked ajánljuk, ha szereted az édes, citrusos illatokat!

Mézeskalács – ellenállhatatlanul fűszeres

A Mézeskalács illóolaj keverék elképesztően otthonossá varázsolja a lakást. Használatával a szobákat belengi a friss, fahéjas sütemény illata. A karácsonyi lázas készülődés örömmel teli izgalmát csempészi otthonodba.

A benne található Mandarin illóolaj nyugtató és szorongásoldó hatású. A Grapefruitolajat a meghűlések okozta kellemetlen tünetek enyhítésére is lehet használni. A Fahéjolaj hangulatjavító és fertőtlenítő hatású. A Szegfűszegolaj pedig mesés, keleties illatával egészíti ki az illóolaj keveréket.

Ezt a keveréket Neked ajánljuk, ha imádod a fűszeres, orientális illatokat, vagy azt a melegséget, amit a frissen sütött mézeskalács illata teremt.

Karácsonyi hangulat – emlékeket őrző

A klasszikus narancs, fahéj, és szegfűszeg  fúziója egy varázslatosan kellemes hangulatot rejt magában. Olyan hitelesen idézi a téli, ünnepi esték hangulatát, hogy szinte felcsendülnek a karácsonyi dallamok a fejedben, ahogy átjárja a teret ez a hagyományos, emlékeket őrző illatkombináció.

Az Édesnarancsolaj közérzetjavító hatásával teszi még inkább nagyszerűvé ezt az illóolaj keveréket. A Fahéjolaj és Szegfűszegolaj pedig csodálatosan fűszeres hatásukkal tesznek hozzá a keverék élvezeti értékéhez.

Ezt a keveréket Neked ajánljuk, ha a klasszikus karácsonyi hangulatot keresed.

Próbáld ki magával ragadó illóolaj keverékeinket, és találd meg a hozzád illőt, ami a Te  idei karácsonyod ikonikus illata lehet! >>

Megosztás:

Mi áll a betegséged mögött? – avagy a baktériumok és a vírusok közti különbségek

Újdonság az otthonod ideális páratartalmáért

Szólj hozzá az alábbi cikkhez “Karácsonyi illatok”