Kedvezményes szúnyog duo pack ajándék palacktartó szalaggal

3880 Ft

Kiszerelés:

Szúnyog- és kullancsriasztó pumpás aeroszol: 100 ml

Csípés utáni roll-on illóolajjal: 10 ml

Ajándék: palacktartó szalaggal

 

  • Ha megrendeled ezt a terméket, akkor 78 pontot szerezhetsz!

KTSPC061

Leírás

LEÍRÁS

 

A Szúnyog- és kullancsriasztó pumpás aeroszolról bővebben

Természetes növényi eredetű hatóanyagokat tartalmazó rovarriasztó szer szúnyogok és kullancsok távol tartására ajánljuk.

 

7 órás védelemet nyújt a szúnyogok és kullancsok ellen.

 

Használat

Használat előtt a flakon rázd fel! Permetezzük a készítményt a védendő bőrfelületre, majd egyenletesen dörzsöljük szét. Az arcbőrt, a szem és száj környékének kivételével a kézre szórt permettel kell bekenni. Gyermekek kezelésekor először a saját kezünkre fújjuk a készítményt, és így kenjük be bőrüket. Szükség esetén a ruházat is kezelhető a permettel. A bőrfelületre juttatott készítmény, a felvitel vastagságától függően, kb. 7 órán keresztül tartja távol a szúnyogokat. A hatás csökkenésekor a kezelést ismételjük meg.

Összetevők

Alcohol 40%, Eucalyptus Citriodiol Extract 30%, Aqua, Polysorbate 20, Inulin

Hatóanyag: 30% citriodiol

 

Figyelem!

Csak külsőleg, a fenti utasításnak megfelelően használjuk. Kisgyermekeknél csak felnőtt felügyelete mellett használjuk. 2 éven aluli gyermekeknél nem ajánlott. Gyermekek kezén ne alkalmazzuk. Napégette vagy sérült bőrön, illetve bőrirritáció esetén a riasztószert ne használjuk. Ügyeljünk arra, hogy a készítmény nyálkahártyára (szem, száj) ne kerüljön! Ha szembe jut, bő vízzel azonnal ki kell öblíteni és orvoshoz kell fordulni. Lenyelés esetén azonnal orvoshoz kell fordulni, a termék címkéjét az orvosnak meg kell mutatni. Bőrszárító hatású lehet. A készítmény allergén komponenseire (citronellol, linalool) túlérzékeny személyek használat előtt kis bőrfelületen győződjenek meg a készítmény ártalmatlanságáról. Akinek bőrén a készítmény hatására allergia lép fel, annak azt bő, szappanos vízzel azonnal le kell mosni! Élelmiszertől elkülönítve, gyermekek elől elzárva tartandó. III. forgalmazási kategóriájú szabadforgalmú riasztószer.

 

Engedély szám: OTH 12745-5/2017 
Fénytől védve, szobahőmérsékleten tárolandó.
Xi-irritatív

Biocidok alkalmazásakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!

A Csípés utáni roll-on illóolajjalról bővebben

A természetes illóolajokat, alkoholt és pantenolt tartalmazó készítmény használatát különböző rovarok (szúnyog, méh, darázs, pók) csípésére, illetve csalán által kiváltott bőrkiütésre ajánljuk.

Kellemesen és hatékonyan hűsíti, nyugtatja a sérült bőrt, csillapítja a kellemetlen viszketést. A stifttel a bőrt a csípés helyén naponta többször kenjük be.

 

Összetevők

alkohol, borsosmentaolaj, levendulaolaj, eukaliptuszolaj, földimogyoróolaj, citromolaj, törpefenyőolaj, pantenol, kamillaolaj, cickafarkolaj, limonen*, linalool*

*Az illóolajok természetes összetevője.

Tárolás

Hűvös helyen, fénytől védve, zárt kupakkal. Gyermekek elől gondosan zárd el!

Figyelem!

A mentolra vagy a felsorolt összetevők bármelyikére érzékeny egyének a készítményt nem használhatják! Arcon/szemkörnyéken nem javasolt a használata.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Kedvezményes szúnyog duo pack ajándék palacktartó szalaggal” értékelése elsőként